40 haftalık serüven cuma günü sabah sona erdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🥹 daha öncesi suni sancı ve sezaryen arasında kaldığımla ilgili bir başlık açmıştım. Sonunda suni sancı alıp sezaryene dönme ihtimalinden dolayı direkt sezaryeni kabul ettim. İlk doğumum oldu. Cuma günü mübarek gün diye sezaryen tarihimizi aldık. Bir gün önceden güzelce evi temizledim iyice yorulup gece rahat uyuyum diye düşündüm. Karnımla vedalaştım burada çok duygulandım 🥲 bir daha tekmeleri hissedemeyecek olmak beni çok üzdü. Sabah 7’de yatışımız yapıldı. Hazırlıklar tamamlandı, imzalar alındı, ben çok sakindim. 8.40’ta ameliyathaneye indird iler. Eşim de benimle girdi ama o gelene kadar işlemler başlamıştı çoktan. Spinal anestezi oldum. Asla acımadı direkt uyuştum zaten. Benim tansiyonum normalde de çok düşer bunun uyarısını yaptım ekibe. Tam tahmin ettiğim gibi oldu. Ameliyatın başında tansiyonumun düştüğünü hissettiğim an hemen seslendim serum yaptılar, toparladım. Zaten sürekli kontrol ettiler nasıl olduğunu sordular. .Çekiştirmeleri anlıyorsunuz işlemleri hissediyorsunuz ama sadece boş bir his. Acı kesinlikle yok. Bir elimden eşim tuttu bir elimden hemşire ve 8.56’da kızımla göz göze geldik. Hemen ilk kontrolleri yapıldı ve eşimle birlikte odaya çıktılar. Ben bi 10-15 dakika kadar kaldım. Sonrasında beni de odaya çıkardılar. İlk iki gün çok zorlandım ama sadece uyurken otururken pozisyonumu tam bulamadığım için oldu. Şu an antibiyotik ve günde üç defa ağrı kesici kullanıyorum. Ciddi anlamda ağrılarım azaldı. Bugün özellikle birçok işimi kendim yaptım. Zamanla daha da düzelecek 🙏🏻 sorusu olan varsa cevaplayabilirim 🤍