Baby_B Sorum baslikta kizlar Katlanan bebek küveti almayi dusunuyorum ama yikarken bebisi aniden katlaniyor mu Olumsuz durumlar yasayanlar var mi?
lilyum_ Baby_B küvettin katlanıp düşme ihtimali yok ayakları olduğu için. Ben de onu almayı düşünüyorum
eliff4 Baby_B ben set olarak onu aldım daha kullanmadım 2 ay sonra kullanmak nasip olucak inşallah hem yer açısından çok iyi kapı arkasına koyuyorum ben bime gelmişti seti ordan almıştım
Nurrrr10 Baby_B küveti bilmiyorum ama kovası aşırı kötü biraz ağzına doğru doldu mu hemen bükülüp dökülüyor çeyizine almıştım bin pişmanım
lilyum_ Baby_B yaa nasıl katlanıyormuş acaba. Ben de büyük alırsam nereye koycam sonra diye düşündüm. O katlananlar çok daha mantıklı gelmişti. İnsallah pisman olmayız
Baby_B eliff4 bizede nasipse martta nasip olucak kullanmak🥰 Pembesini trendyoldan buldum.Alacagim muhtemelen🥰
Baby_B Karacayim anladimm,tecrubesi olanlar yazarsa bakalim duruma gore alicam😅Cok kullanisli aslinda.Insallah iyi yorumlar gelir
Bnguuu_102 Karacayim unutup üzerine basırmazsan neden katlansın unutursan da halılar yıkanmış olur en fazla 😄
Meltnc15 Nurrrr10 Baby_B Ben kovasini ceyizime trendyoldan almıştım bence ürünlerde kalite farklı var. Temizlik vs yaparken kullanıyorum balkon yıkıyorum vs daha hiç öyle bir şey gelmedi başıma kendi kendine katlanması vs. Hatta boşken ben zor katliyorum. (1.5 yıldır kullanıyorum)
Booksandcats Ben hiç küvet almadım banyoya tabure aldım dizlerime müslin ıslatıp öyle yıkıyorum oğlumu doğduğundan beri küvete göre daha kolay gibi geliyor bana küvet de ayrıca hacim olarak evde boş kalabalık sanki 🫠
Baby_B Booksandcats yani evet,ten tene banyo cok öneriliyor.Öylede yapilir İlerleyen dönemlerde de illa kullanilir diye dusunuyorum🥰
Bnguuu_102 lilyum_ bana hediye geldi katlanma ihtimali yok çünkü ayakları var ve sabitlenir ayakları düzgün yaparsanız kaymaz 💕
Pinar-inaloglu Baby_B katlananlar kısa bir süre sonra deforme oluyor ve mutlaka bir yerden çöküyor. Ablam kullandı memnun kalmadığı için normal olanlardan da aldı