Aslmelike 4 hafta 4 günlük iken 1072.56 hcg çıktı kanamam vs hiç bir belirti yok sizce bu değer normal mi yada yaşayan var mı ?
Seherkarakoc Aslmelike 4 hafta 2 günlukken 1110 değerle öğrenmiştim gayet normal. Şuan 27 +3 haftalıgiz
Baby_B Aslmelike ben ilk gebeligimde 3500 le ogrendim 4 haftalikti.Malesef 7.haftada kaybetmistimm Simdi 42 yle ogrendik.23.haftadayiz🥰🥰 Saglikla gelir insallah Sizinkide normal canim🥰
Aslmelike Seherkarakoc çok teşekkürler Allah analı babalı bir ömür boyu huzurlu sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah. Keseyi kaç haftalık iken gördünüz acaba 😍
Aslmelike Mrvsmt2502 teşekkür ederim ilk hamileliğim biraz heyecanlıyım 5 yıldır olmuyordu hastaneye çıktık testleri verdik mr istediler hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım🙏😊
Seherkarakoc Aslmelike 5 haftalıkken karından kese gözüktü bebek yoktu. 6. Haftada vajinal ultrasonla hem kalp atışı hem bebek görüldü. Ama 8.haftaya kadar görülebilir her gebelik aynı değil bebek gozukmezse korkmayın
Aslmelike Seherkarakoc vajinal ultrason düşüğe neden oluyor diyorlar gerçekte böyle bişi yok şuna anladığım kadarıyla bakalım yarın inşallah göreceğiz sizlere haber vereceğim umarım herkesin hamileliği çok güzel geçer 🙏
Seherkarakoc Aslmelike 6 haftaya kadar yaptırmayın siz yinede ben tam 6 haftalıkken yaptırmıştım vajinal ultrason. 6 haftadan önce düşüğe neden oluyo diye bende duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Xaysegulo Seherkarakoc kızlar ya bende ikinciye hamileyim galiba şuan ama kızıma bakarak bunu çok daha erken öğrendim 19 kasımda kan verdim 17.06 çıktı 21 kasımda tekrar ettim 38.23 oldu artı cuma gününe kadın doğuma randevu aldım bir daha da kan vermedim umarım artıyordur ya🥹
Aslmelike Seherkarakoc vajinal ultrasonlara bakıldı kese gözükmedi tekrar beta aldılar sonuç bekliyorum 🥹