Mervesg Fatmad valla baci sleppynin hos geldin bebek paketini aldim 80 bez var alt acma bezi islak mendili falan belki bebisin poposu alarji olcak degistirmek zorunda kalcaz elimizde kalir surekli indirime giriyo boyle seyler bence uapmayin stok
Nazolii Fatmad her ay bez alacağın parayı kumbaraya at eger bebek doğduğu zaman poposu pişik olmazsa o parayi bez parası olarak kullanırsıniz😊
Duyguanneoluyor Fatmad primanın bezi ve ıslak mendili dün indirimdeydi sipsriş verdim hemen ıslak mendili ilk başlarda kullanmayacağım ama olsun primanın ıslak mendilini aldm genede
Ebuseyma Bezini prima ıslak mendilini mustela tercih ettik ama bezini 60’lı aldık değiştirmek zorunda kalırsak diye
Pembeli_anne Sleppy güzel ama biraz fazla kalınca sizdiriyor. Molfiks ve prima daha güzel sızdırmazlık yapmıyor ve sleppy den daha ince . Islak mendil komili kullanıyorum
Zuhresule Prima p&g markası. Yani hayvanlar üzerinde deney yapiyor. Bebeğini bu veballe büyütmek isteyen varsa alsın kullansın tabi
Ahsenneguzelguluyorsun Fatmad islak mendil unibaby aldm ilk zaman icin ama bez almayi dusunmuyorm cunku ilk cocugum cok hassasti prima disinda bi bez taksam dk snda pisik olurdu dogduktn sonra sleepy denicm eger pisik yapmassa indirim oldukca stoklarm diye dusunuyorm
deletedmom734 Fatmad ıslak mendil kullanmıyorum her altını açtığımda yıkıyorum pişiğimiz olmadı şükürker olsun saf zeytinyağı sürüyorum bezde sleepy