Fatma6868 Sansan her kezde farklı olur kimi 38 hafta doğum yapıyor kimi 41 hafta buna bu kadar takılmanıza gerek yok bence .. zamanı saati geldi zaman sağlıcakla gelir inş beybii😊
Esripek Sansan benimde öyleydi sadece 2 cm açılmam vardı 39+3 de ben doğum yaptım bebeğim kanala yerleşmemişti diye de sezaryen oldum ☺️tek nefeste kurtul inşallah
sacmalamakizim Sansan Bende ilk gebeliğimde sizin gibiydim, 39 haftalıktım ne bir ağrı ne bir sancım vardı, 39+4’te bel sancısı başladı, 39+5’te doğum yaptım. 😅 Bebek belirliyor ne zaman geleceğini. 🥲🤷🏻♀️
vesenben 39+3 hiç belirti yok. Hurma, yürüyüş, göğüs ucu uyarması yapıyorum ama yok. Rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almaya nasip etsin.
Sansan vesenben doktorum bana ananas çayı ve ahududu çayı önerdi ananas tüketmemi söyledi bazı spor hareketleri var onları söyledi tek yürüyüş olmuyomuş
Sansan sacmalamakizim inşallah en kısa zamanda gelir o kadar çok ağırlaştım ki hiç bişey yapmak istemiyorum
FKRKS29 sacmalamakizim Yaa peki 34+4 ten önce Bi belirti var mıydı biz bugün 39+3 olduk bizdede bisi yok😀
sacmalamakizim Sansan Inşallah canım vakti gelmiş aslında, ben şey yapmıştım bir de çömelerek yer silmiştim, belki o da etki etmiştir. 😂
Sansan @“vesenben”#p3 vesenben çömelerek yürüme bol yürüyüş yapma kalça oynatma hareketleri secde pozisyonu bunların yanı sira ananas çayı ve ahududu çayı