Emos1 Kbrkbr123 total de 12:15 arası ideal diye biliyorum ama son haftalar da daha çok alınıyo biraz dikkatli gidersen bişi olmaz 🖤
_Zeynep_1234 Burda o kadar cok dertle uğraşan var ki hamile kalamayan, bebeğimi kaybeden sağlıkla boğuşan.. tabiki 30 40 kilo almayın mümkünse ama 10-15 kilo zaten normal.. bebek zaten doğduğnda çoğu gidicek.. onun yerine bebeğe konsantre olun.. canınız bişey mi çekti yiyin.. bidaha belki böyle bir mucizeyi taşıma şansınız olmuycak.. kilo alıp verilir bu zaman bidaha geri gelmez.. kimse size kilo almadınız diye madaly takmıycak.. hamile kalmayı seçtiyseniz öncellik bebeğin kilo bebeğin sağlığı olsun
HuzurDenizim Haftadayim daha hiç kilo almadım 56 yım. Kontrollerde bebeğin gelişimi güzel görünüyor şuan bir sorun yok ama hiç kilo almamakta garip geliyor sizce bir sorun yoktur değil mi
58Vildan HuzurDenizim değil bende 24. Haftaya kadar hiç almadım sonra iki üç derken 7 kiloya yakın almışım 10 haftada 🥲
BilinmezBiri Haftadayım +10 kilo ile devam ediyoruz. 54 kilo ile hamile kaldım son 1 aya kadar 6 kilo tek almıştım bir anda aldım 4 kiloyu şimdi daha çok dikkat ediyorum
huzurukoklasam35 annesio selam, benimde canım sürekli börek poğaça makarna istiyor, daha doğrusu onları yemeden yemek yemiş saymıyorum, doymuyorum niyeyse… Sizin cinsiyet ne, benim daha belli değil de.
annesio huzurukoklasam35 sormayın kahvaltıda simit, öğün olarak hamburger pizza dürüm. Hep aklım oralarda 🙈 Oğlum olucak inşaAllah, bi kızım var ve onda asla böyle değildim 🤷🏼♀️
Byan5 huzurukoklasam35 benimde öyleydi sürekli canım hamur yemek istiyordu. Yiyordum hala yiyorum ama abartmıyorum yada dengeliyorum. Mesela oturup 3-4 poğaça değil 1 tane en fazla yiyorsam akşam çorba salata. Akşam pilav makarna yiyorsam diğer gün hafif menü bu şekilde gidiyor . Benim cinsiyet kız😍
Mervedezz Kbrkbr123 32 haftalığım 9 kilo aldım. Ama bu sefer çok kilolu hamile kaldım. İki hamileliğim de 50 lerdeydim. O zaman çok kilo almıştım. Üçüncüden önce korunma iğnesi vuruldum😣o çok kilo aldırdı bir anda 85 oldum zaten onun etkisi geçince hamile kalabildim. Şu an m 94 kiloyum korkunççç derecede psikolojim bozuk. Bakalım verebilcek miyim?
aslaninannesi7 Kbrkbr123 30 haftalık hamileyim 14 kilo aldım ya o kadar da dikkat etmeme rağmen bebeğim de iriymiş maşallah önden gidiyor. İki tombik bakalım ne yapacağız ☺️
Byan5 Hamileliğin ilk aylarında ayda 1 kilo alıyordum 5le 6 ay arası birden kilo alımı oluyor çoğu kişiden de duydum o ara 1 ayda 4 kilo aldım. Doktorum 10 kilo ile bitirsen güzel olur demişti bende gereksiz şişip bebeğin küçük olmasını istemiyordum doğum da zor olmasın diye. Bazen gerçekten ekmek makarna pilav falan gereksiz olduğunu düşünüyorum bebeğe gitmiyor zaten. Çorba salata sebze tarzı beslenmeye daha özen gösteriyorum tabi bazen yiyorum. Ekmeği tam buğday tüketmek de etkili. Şu an 38. Haftaya giricem 13 kilo aldım inşallah böyle bitiririm. Bazıları son aylar çok alıyormuş ama bende durdu 2 aydır falan aynı kilodayım bebek alıyor . Hareket de ederseniz kilonuzu korursunuz.