Sabikhadji Hulu61 abla 9yok sen 6 yap ben öylen yıyıyorum bıtdı hıc acıkmıyorum acıkırsam meyvelı yogurt meyve falaan cay ıcıyorum o kadar ıyı alışdırdım kı kendımı dogumdan sonra kolay olucak
Minat9496 Musel ne kadar birbirimize benziyoruz seninde oğlun varmış, ikinci gebeligin haftamız 34 , bende 59la hamile kaldım şu an 74 üm , ikimiz de yeni kapanmisiz ahsjsjsjsj yasin kaç oğlun kaç yaşında:) ben 28 oğlum 3 ikincide erkek:))
Musel Minat9496 ben 27 yaşındayım oğlum 4,5 yaşında şuan kızıma hamileyim çok şükür 🥰 kapalılık konusu biraz sallantıda açılabilirim sanırım onunla ilgili post açtım hatta
Gozde66 Meryeli Az yiyorum ve fazla öğün olarak besleniyorum yani gün boyunca toplasam 2 ogun yemiş kadar tüketiyorum tatlı türlerine fazla yemiyorum, meyve yoğurt yumurta avakodo illa tüketiyorum gün içince ara öğün olarak kuruyemis ve su olen önemlisi zaten tabikide ben doktorunum dediğinin dışına çıkmadım her zaman doktorununuzun önerdiği gibi beslenin
Meryeli Gozde66 ne güzel sağlıkla ilerlersiniz hep inşallah. Bende 21 haftalığım bugün detaylı usg ye gittim. Doktor suyun fazla dedi tatlıları hamurişlerini kesmen lazım ilerde sıkıntı olur dedi. Zaten sertlik yapar karnında bu dedi. Gerçekten son 1 haftadır feci sertti karnım. Özellikle tatlı şeyler yediysem ama çok az yediğim için anlamamıştım bir de ben 2 kg aldım. Nasılsa kg alımım az diyordum. Ama artık dikkat edicem mecbur. Siz hiç su fazlalığı diye duydunuz mu ultrasonda ?
Gozde66 İlk defa suyun fazla olduğunu duydum dikkat edin hamur işleri fazla tüketmeyin şeker yükleme testınde beklenmedık sonuç alabılırsınız Meryeli