iremm00 Hali ve koltuk ayaklari aynı zamanda dekorasyon zarif ve göz yormayan birseyler olsun istiyorum
Sulerzz iremm00 bende şöyle bir şey söyleyim canım bir yıllık evliyim mobilyalarımı bu markadan aldım ve tavsiye etmem aşırı kalitesiz malları var
iremm00 Tubademirr üstleri ahşap olduğu için sıkıntı olmadı yani 1 yıldır kullanıyorum tasinicam biraz farklılık istiyorum ben memnunum sıkıntı olmadı çok şükür
iremm00 Ahşap boy aynam var , beyaz dekorlarim var biraz birde şu herkesdw olan ahşap halatla aydınlatma var tüylerim sade beyaz uzun
iremm00 Esra1999 aslında çok güzel ama bebek olunca valla sağlam kalmıyor birde herkessde bunlar var ya🥲🥲
iremm00 Esra1999 ama şu arkadakinden alicam kitaplık turu olandan halıda hemen hemen aynı fon da birazdaha koyu ahşap sade aynı o şekil
iremm00 Duygu23senlllll aslında herkese sorum begendi bunları aldık ztn ben aynalı ve düğmeli siyah altin sarisi gibi sevmiyorum tamamen sadeciyim
gdaslik Bilindik bir marka al ömürlük olsun. Benim mobilyalar enza. 11 yıldır kullanıyorum hala sapasağlam hepsi. Hatta taşınırken yemek masasını taşıyan taşımacılar çok zorlanmıştı bu kadar ağır masa mı olur diye.
iremm00 gdaslik swy cnm biz ztn 1 kez taşındık aldıktan sorna sadece masamın kenarını vurmuşlar okadar birde ztn ev alırsak 4,5 seneye bulmaz bile ozmn daha kaliteli alınır
Duygu23senlllll iremm00 tabiki herkesin zevki farklı bende gold falan sevmiyorum bu bile ağır geldi bana
iremm00 Duygu23senlllll em hafifini seçmeye çalıştım mağazada en sadesi buydu koltuk takımını eşim seçti bana kalsa ahşap ayaklı secicektim kırmamak amaçlı tamam dedim o aynalar sökülüyor istersek sadede kullanılıyor ubelki üstüne oval geometrik ayna alırım