Merve__26 8+6 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri progestanı fitil olarak kullanıyorum ama son 1 haftadır sabah kalktığımda bembeyaz akıntı geliyor bu kadar gelmesi normal mi ? Acaba fitil olarak ben mi güzel yerleştiremiyorum anlayamadım
Haticenurdemir Merve__26 fitili koyduktan sonra ayaklarınızı duvara koyup bir 20/30 dk bekleyin ama illaki akıntısı oluyor
tugces87 Merve__26 fitili koyarken zorlanıyor musunuz ben zorlanıyorum çok mu ileri ittim ne diye telaş oluyorum o yüzden az ittiriyorum ve bazen acıyor acımaması mı lazım
Merve__26 @LaRenSu19 @Birbenbirbebek önceden böyle olmuyordu son zamanlarda olunca acaba dedim benden mi kaynaklı. Günlük iş çamaşır değiştiriyorum artık
Birbenbirbebek Merve__26 kullanırken ben günde ¾ tane değiştiriyordum gerçi bıraktım ama hala akıntım var
Merve__26 @Birbenbirbebek normal alıntı neyse de fitilin alıntısı bi başka oluyor sabah uyanır uyanmaz akıyor
Aleyna_ayyay Bende 6+4 tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Transfer öncesinden beri fitili kullanıyorum, benimde hep akıntı gibi bembeyaz oluyodu doktoruma sorduğumda ilacın kabuğunun aktığını yani fazlasını vücudun attığını söyledi korkma 🦋
tugces87 Merve__26 ilk fitili sokarken sanırım tahriş ettim girişi bazen acıma oluyor girişinde bir de doktora sorayım 🥲