Cleanfamilygirl Yaprakunallar bitki çayı çok severim aslında ama ablam da yeni doğum yaptı hamilelik boyunca bitki çayı yasak dedi kulak aşinalığı ondan da korktum içmedim ama bu gidişle akşam acilin yolu görünüyor 😂🌸
Yaprakunallar Cleanfamilygirl en güzeli acile gidip kan testine baktırman 🥰 yanlış yönlendirme yapmayayım Allah korusun
Yaprakunallar Cleanfamilygirl eczaneye gidiyorum bende simdi bat 28 yapsam çıkarmı acaba ? İlk idrarım seğil sabah 8de ilk yaptım bu ikimci 🤣
tarcinnnn24 Bat 30 su bile içsem midem bulanıyor dilim ağzımda büyüyor kusma yok ama yediğim şeyden pişman oluyorum resmen gebelik mi anlamadım var mı böyle belirtisi olan
sevgibeybi Yaprakunallar ben 14 kasımda yumurtlama gördüm. 19. Günde. Dün de erken gebelik testi yaptım baya silik çıktı. Elinizde varsa denenebilir bence 😌
Mina04 Cleanfamilygirl bunda şuan hiç bişey yok ya nasıl çizgi görüyosunuz siz? Canım seni üzmek istemem ama bence negatif gibi.Yinede regl gününde yada gecikince tekrar yap.Çok yeni olduğu için çıkmamışta olabilir.
Cleanfamilygirl Mina04 ya bende bilmiyorum dediğim gibi yumurtama tahminime göre 16 sında gördüm çıplak gözle var gibi efekt ile saha iyi görünüyor efekt yapmadan attım birde 28 i sabahı yaparım varsa belirginleşir diye düşünüyorum 🌸
sevgibeybi Yaprakunallar prodoctor vardı elimde. Diğer testler hakkında da pek bilgim yok malesef. Buralarda yeniyim 😄😄 kızlar daha iyi bilir yanlış yönlendirmiyim ☺️
Cleanfamilygirl Yaprakunallar ümidini kesme daha 2 gün var 3 gün gecikmeyle bile silik görenler var 🥺♥️ umarım adet olmazsın bi gün bunun için dua edeceğim aklıma gelmezdi 🥲
Mina04 Kızlar bir maşallah alırız 🥰 Testi bat günü yaptım,gayet net.Önceden yapıp kendinizi boş yere strese sokmayın.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 💖
Yaprakunallar Bat 28 malesef negatif.. testi öğlen yaptım simdi fotoğraf çektim beyaz bir çizgi var kuruma çizgisi oda sanırım
Milaykk Yaprakunallar Çok erken olduğu için adet sonrasını bekleyebilirsiniz dümdüz beyaz gibi gelmedi çünkü