ezoocum Zeyson days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyor ama kaset testte de çıkmış inşallah vardır canım
Kirazlar27 Benimde 27 sinde mide bulantısı aylardır var ara ara gelip gidiyor bu ayda var yine kaşık arası ara ara oluyor saniyelik geçiyor göğüslerim hassas değil ama dolgun geliyor bide kızlar akıntı var normal mi
baygun Ay bazılarınızın silik çizgi çıkmış o kadar umut verici ki ben de dün yaptım ama tekti.. Birde bu kadar insan toplanmışken erken gebelik testleri ne zaman yapılmalı kızlar, battan 5 6 gün önce mi?
Helin35 baygun Evet 4-5 gün önce erken testlerde çıkabilir sonuç. Nitekim benim çıktı silik olarak umarım kan değerlerim güzelce artar şimdi ilk kanı vermeye gideceğim
zehranur0113 Helin35 benimde bat günüm 30 erken gebelik testinde silik çizgi çıktı hemen inşallah kanda da yüksek çıkar
tarcinnnn24 Annekuzusu066 bende tam olarak böyleyim :( göğüslerim de ağrıyor aslında ama boşa da umutlanmak istemiyorum yorucu dönem :(
omerimaskim Kızlar ben bugün test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı bat 26-27-28. Nasıl foto yüklücem size de sormak istiyorum :(
omerimaskim 22-23-24 de çıkmamıştı bunda biraz da geç çıktı kuruma mı anlamadım kafam çok karışık yardım edinnnnn
Bilge-96 Helin35 ben de 14’ünde çatlatma iğnesi yapmıştım test yapsam çıkar mı acaba🥺 belirtileriniz neler
zehranur0113 Bilge-96 cnm günlerimiz aynı hem kaset teste hemde erken gebelik testinde silik çizgi çıktı ama kaset teste çok net belli değil yap istersen
Helin35 Bilge-96 Benim göğüslerim hassaslaştı yorgunluk hali ve dün 2 damla pembe akıntı gördüm sadece
tsmutter Zeyson sanki var gibi ben de ortalama 6 gün gibi bir süre kala yapmıştım, böyle silik çıkmıştı
Bilge-96 zehranur0113 hem erken gebelik hem kaset test var elimde yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum çok da korkuyorum ama 🥺 belirtim yok pek