Mlsaa99 Kızlar parcaliycam kendimi resmen zaten kasintiyla beraber catlaklarim mahvoldu ama catlaklarimin uzerinde nokta nokta kasindiran seyler var . Özel takipliyim doktorum kan idrar aldi karaciğer enzimlerine bakıldı hersey temiz . Safra kesesi asidine bakılıcakmıs yarın ciger ultrasonundan bahsettiler . Baktırma tarafında degil esim bugun yokken 5 bin lira para gitti bir serum takıldı ne kaşıntım durdu ne birsey. Bos yere geldik ne bir krem verdiler sana ne kasintini durdurabildiler diyor . Yasayan var mi ? Ne yapmam lazim
Gokturkmom_ Mlsaa99 Kan ilacı yüzünden ürtiker olmuştum benim ayaklarımda çıkmıştı ,ilaç kaynaklı alerji olabilir mi minik minik kabardık gibi şeyler varsa kan ilacı kaynaklı da olabilir
Mervealya1992 Mlsaa99 öyle seylerde özele degıl devlete git ben hep öule uaptım ilk bebegmde benı de kaşıntıdan parmak aralarım yara oluyordu devlete gittim cnmh aynı testler kadın dogjm cıldıyeye tonlendırdı cıldıye baktı herseye gebleıkte zararlı olmayan krem yazmıştı gectı o kaşıntı ckk zor gecelerı uyumuyordum kaşın kaşın mantar gibi olmuştu özele gitme aynı testler cnku okdr paraya değmez
lebi5666 Mlsaa99 gebelik üritikeri olabilir. Dermatolojiye görünmenizi öneririm. Gebelikte ben de geçirdim, doğumla birlikte bitti. Doğuma kadar da allerset+momecon krem kullandım. Kortizon içeren bir iğne de var uygun görürse doktorunuz o da bir alternatif çözüm olabilir.
Kubraciftcii Bende çok kaşınıyor göbeğimdeki çatlaklar kaşınıyor bir de ayaklarım ve bacaklarım bazen çıkıyor kırmızı beyaz isilik gibi şeyler bazen kayboluyor bende özel takipliyim doktor safra asidi testi yaptı çarşamba çıkacak sonuç bakalım ayrıca şimdi rahatlamam içinde stilex jel ve ZYRTEC hap verdi onları kullanıyorum jel sanki biraz rahatlattı beni doktoruna sor bir istersen kendin alıp kullanma ama ikisi de ağır mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekiyor ama ben mecbur kaldım kaşımaktan artık kendime zarar veriyorum
Mlsaa99 Kubraciftcii devlette yaptirdim bende az once sabahtan beri hastanedeydim bahsettikleri gibi gebelikte kotu olan rahatsiztan yokmus ürtikere benziyor bol nemlendir falan dediler cekicez doguma kadar yapicak birsey yok🥹 karnim cok kotu oldu sadece uzuluyorum kendime ikiz tasiyorum sanki oyle patladi heryerim
Mlsaa99 Mervealya1992 bende devlet hastanesinden geldim simdi durumum yok benden bu testler istenildi bana yardimci olabilir misiniz dedim testlerin sonucunda hafif yukselme cikmis birseylerde ürtiker gibi duruyor dediler bol bol nemlendir . Doguma az kaldi cekicez bu lanet şeyi karnimi gormek istemiyorum tiksiniyorum kendimden resmen ağlıyorum
Mervealya1992 Mlsaa99 kolestaz olmasından olsa tahlılde cıkardı diğerinife doktorun dedıgını yap ozaman kolestaz tehlıkelıydı sıkur o yok demekki karaxıger enzımlerın duzgun
Mlsaa99 lebi5666 cok yoruldum valla bir an önce bitmesini istiyorum gebeligim zaten sürekli riskli gecti sonuna geldik rahatladik derken vucut patladı disari atiyor belki de sıkıntıyı . Carsamba kendi kadin dogumcuma randevum var bakalim ne önericek ne yapicaz
lebi5666 Mlsaa99 Aynen sizin gibi düşünmüştüm ,benim de gebeliğim riskliydi o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Gecici bir süreç bu lütfen unutmayın. Umarım çabucak tedavi edilir, kalan zamanınız rahat geçer. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun bebeğinize diliyorum.