Minikbirbey52 Gebelik boyunca doguma kadar prednol ve planquenil kullannlar var mı romatizma sebebiyle
Musel Minikbirbey52 ben kullanıyorum canım 8 aylık gebeyim hep kullandım yalnız prednolü kesti doktorum deltacorthil verdi
Swan97 Minikbirbey52 ben kullanıyorum lupusum sebebiyle. Prednol 8mg ile basladık şimdi 4mg devam ediyorum. Plaquenil 200mg günde 1
arsaynl Merhaba bir şey sormak istiyorum bu hastalığın tanısı nasıl konuyor . Benim RF değerim 30 çıktı . Sedimantasyon 46 çıktı . Bunlar yeterli mi teşhis için . 35 haftalık hamileyim
Minikbirbey52 arsaynl teşhis için kesin sonuc için hiç bi zaman doktorlar kesin sen şu sun demiyor yüksek ihtimalle romatit artirt deniyor cunkü bu ottomiun hastalıkların cok cesidi var eklemlerinizde agrı şişlik yangılı agrı hareket kısıtlılıgı var ise ve dayanılmazsa romatit artirt kortizon ve planquenil veriyorlar cok sükür o şekilde sönüyor bunada şükür
Meridaily Kızlar hamilelikte sorun yaşadınız mı romatoit artrit sebebiyle? Ben de gebelik düşünüyorum, sedef hastasıyım ona baglı olarak romatoid artrit çıktı bebekte herhangi bir riski oluyor mu? 😔