Yusra01 Kızlar 17 haftalık hamileyim başımda zonklama şeklinde ağrı var son 2 haftadır migren rahatsızlığım var ama bu migren ağrısı değil gözlerime vuruyor 😔 var mı benim gibi baş ağrısı olan
Mel0s Yusra01 canm bende kac hafta cektm 2 ayimi gecmisti kaldramiodum basimi ama sukur gecti ben bikere cok agriyimca parol ic demisti doktorm snrada kndiliginden gecti sukur olsn🙏 İnsallah seninkide gecer
Yalinn8 Yusra01 o haftalarda oluyor, benim de migrenim var bizlerin bi tık daha ağir oluyor zannederim ,parol-headstick-karanlik üçlüsunu oneririm😉
GmysRmzn Mel0s benim 14 haftada basladi 21 haftadayiz hala devam ediyor Rabbim herkese sifa versin insAllah 🙏🙏
Yusra01 Yalinn8 Ama sürekli bir zonklama şeklinde ağrı 😞 doktor tansiyonunu ölçtür parol içmene rağmen devam ederse nörologa git dedi içime kuşku düşürdü 😔
Yalinn8 Yusra01 bak eczaneden bi roll on seklinde headstick al, şakakalarina sur onu, parolu da ic, sonra karanlik bi odaya gec kapa gozleri bi yarim saat duruma gore artik,bi dene, rahatlamazsan dr un yonlendirmis zaten
Mehtapp06 Yusra01 ben 12 haftalığım baş ağrısı mahvediyor beni de bi de gribim ikisi de birleşince ağdıdan gözümü açamıyorum. İnşallah geçer yakın zamanda hepimizinki
preggie Bende bikac kez yasadim, iki kez cok siddetli sekilde. Aciklamasi cok basit, vucudumuzda okadar cok sey oluyor, ozellikle hormon dengelerimiz okadar altust oluyor ki, vucud buna alisamiyor, alismaya calisirkende bizi rahatsiz ediyor bas agrisi seklinde. Bir agri kesici almamizda sakinca yok, doktorumun soyledigi bu. Arada dayanilmaz olunca agri, aldim bende o yuzden.