Pemberuya Kızlar arkadaşımın oğlu 2.5 yaşında çok fazla öksürüğü var uyuyunca daha da artıyor ilaçlar da pek işe yaramadı bi öneriniz var mı
Bnguuu_102 Pemberuya size bir tarif yazsam içirir mi acaba bize bir yatılı misafir gelmişti yeğeniyle çıcuk çok felaket öksürüyordu ne yaptılarsa geçmemiş yaptım içirdin bir bardak sabahına kesildi öksürüğü bir daha öksürmedi 😌
Mrsacar Pemberuya yani en sağlıklısı doktora götürmek olur belki ciddi bişeyi vardır yazdıkları ilaçların işe yaramadığını söylesinler doktora
Shylaaa Pemberuya ayak altına iyotlu batikon, bal-zerdeçal, tereyağ-pekmez demişti bizim doktorumuz. Balgam varsa bisolnatur var öksürük şurubu doğal. Doktora gidin ama bizimde aynıydı geç kalmışsınız erken gelseniz antibiyotik kullanmazdık dedi
Bnguuu_102 Bnguuu_102 ancak herkeste aynı etkiyi gösterecrk diye bir şey yok ve bitki olduğu için doktora danışıp kullanmanız lazım küçük çünkü çocuk genede isterseniz yazarım tarifini
Bnguuu_102 Onun dışında udi hindi yağı alın evvahe doğal sayfasındsn çok iyi geliyor 6 aydan itibaren kullanılabiliyor 🌸
Bnguuu_102 Yazmelegi_ bir çok şeye faydası var burun tıkanıklığı olduğı zaman çocuğumun burnuna damlarıyprum birer damla geçiriyor Bağışıklık kuvvetlendirmek için haftanın 2-3 günü sabab aç karnına 1 tatlı kaşığı verebilirsiniz Hastalık durumunda hergün 1 tatlı kaşığı içebilirsiniz Kırıldı ve öksürüğe de iyi geliyor aynı zamanda diye duydum 🌹☺
Bnguuu_102 Birde biraz tereyağını bal ile eritip azıcık karabiber atıp şurup gibi içeri bilirsiniz tadı çok güzel oluyor 🌸☺🤍
Bnguuu_102 Pemberuya rica ederim ilaçlar maalesef ki sadece kısa vadeli geçirip kalıcı hasar bırakıyor özelliklede sormak istedim calpol içti mi hiç öksürük bırakan hastalık döneminde mutlaka içmiştir ama özellikle sormak istedim çünkü calpol içen bebekler de ℅70 astım bronşite yakalandıkları için çopu ülkede yasaklandı Merak ettim aslında öğrensem çok mutlu olurum