Zeynep1401 Egepol hastanesinde detaylı ultrason yapan oldu mu, memnun kaldiniz mi? Bir de egepol de doğum paketi yaptırıp doğum yapan oldu mu mantıklı mı doğum paketi almak ?
Neslihan007 Zeynep1401 ben gecen hafta pazar acil suyumun gelmesiyle bebegimin kakasini yutmasi sonucu orda sezeryan oldum daha once hic muayene falan olmadim giristen itibaren cok ilgililerdi doktordan da cok memnun kaldim ilgi alaka cok guzel hic agrim olmadi surekli beni ve bebegimi kontrole geldiler hep destek oldular sorularima hep cevap verdiler dogum paketi almis esim giriste 45bin +2500 ilk muayene seklindeymis icinde fotograf cekimi var lohusa serbeti vermisler kapi suslemesi falan 3 gun isitme testi bebegin muaynesi benim kendi muayenem falan hepsi dahildi
Zeynep1401 Neslihan007 biz görüştük şuan 88 bin diyorlar doğum paketi için sadece doğum ücretine de 45 bin diyorlar siz ne zaman paket olarak yaptirmistiniz
minikdefnemm Zeynep1401 acil gitmiş ya hemen doğum oldugu icin bugünün fiyatını vermişler bizim doğum zamanında öyle olmaz
Neslihan007 minikdefnemm evet devlette dogum yapacaktim fakat normal dogum yapamadigim icin acil bir sekilde sezeryan oldum
Neslihan007 Iremsvn cemil kaymaz doktorun ismi amin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah♥️