Gozzdee mrshavva ay hadi ya. Yarın kontrol diye gidip doğuma gittiğimi düşünemiyorum şuan 🙈 Artık o kadar bunaldım ki suniye bile razıyım 😂. Suni seni çok zorladımı canım peki çok acı yaşadınmı
Zeliha61 Burcu35 gerçekten öyle allahım ne bu 😂 bi arkadaşım var gündüz gitti 2 cm açık o gece doğurdu nasıl özeniyorum yaa millet bir hafta bekliyor 🤦🏻♀️ Ben açıklık var mı onu bile bilmiyorum öğrencez artık Salı günü nolur
Hs20 Gozzdee allah yardımcın olsun canım egzersiz yap bide internette kolay doğum için dua var bol bol oku benim kardeşim okuya okuya Allah 'ın izniyle yarim saatte çıktı normal dogumdan
Gozzdee Hs20 inşallah kolay atlatırız okuyorum bol bol zemzem suyuna okudum o gün gelince içicem inşallah
Burcu35 Zeliha61 inşallah vardırda çabuk ilerler hemencecik olur. Hafta ilerler bebek çok kilo alır doğuramam diyede korkuyorum zaman ilerledikçe herşey geliyor insanın aklına valla
Zeliha61 Burcu35 yok yok canım hiç bir şey yok yalancı sancım oluyor işte birde vajina kemiklerim sızlıyor o kadar
Burcu35 Zeliha61 anladım canım en kısa sürede sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım bekleyen herkese 🙏🏻