ikibebeliannis SdTnhn ağızdan veriliyor Benim iki kızıma da göbek bağları geç düştüğü için verdiler şekerli birşey
Mervealya1992 SdTnhn niye uzuldunkı ? Dogarken hastanede yapılıyor basen yetesız kalıyor ondan kuzenın bebegıde yetersız kaldı tekrar yaptılar gobegı kanamıştı onunda oyle anlamışlardj
Ayseglc28 SdTnhn korkma canım benim oğlum yoğun bakımdan çıktıktan sonra gıda alerjisi yüzünden poposundan kan geldi resmen o zaman yapmak zorunda kaldılar. Hiçbir sorun olmadı merak etme
Patatess Vücudunda eksik olan bir vitamini takviye yapacaklar. Neden üzüldünüz böyle gidip rakı içirmeyecekler bebeğe. 😅 k vitamini kanamaları önler. Bebeklerde az olduğu için vermeleri gerekiyor. Endişe edecek bir şey yok. 🙌
Semyil SdTnhn canım bebekler için k vitamini çok önemli ve hayati önem taşır. Kandaki pıhtılaşma faktörlerini aktif hale gelmesine yardımcı olur. Pıhtılaşma faktörünün olmaması bebeklerde sakatlık kanama ölüm gibi ciddi sıkıntılara yol açıyor lütfen bebeklerinize yaptırın.
Merve034 Ben geçenlerde bir doktorun videosunu izledim artık k vitaminini vuruyorlarmis çünkü eksikliği bebek için zararliymis. Her bebeğe yapıyorlar sanırım