Busranurtopal Ayse_mrz Ben gidiyorum, ilk doğumumu orda yapmıştım şimdi ikinci için tekrar oraya gidiyorum
Busranurtopal Zeynep1401 ilk gebeligimde orda yaptirdim çok memnun kaldım. Şimdi ikinciye hamileyim yine oraya gidiyorum, iki hafta önce doğum paketi aldım bana daha mantıklı geldi, doktorları ebeler hepsi çok çok ilgili, Bülent beye gidiyorum tavsiye ederim
Zeynep1401 Busranurtopal Busranurtopal Iremsvn bende egepol e gidiyorum çok memnunum detayli ultrason için emin olamadım açıkçası biraz pahalı geldi ucreti. Doğumumu da orada yapmayı düşünüyorum şuan dogum ucreti 45 bin lira doğum paketi ise 88 bin lira ama dogumum 2025 mayıs ta olacağı için o zamana zam gelecekmiş doğum ücretine doğum paketi bu yüzden daha mantıklı geliyor bana sizce hangisi?
Iremsvn Zeynep1401 Benimde 6 mayıs gözüküyor doğum ☺️ arkadaşım geçen hafta doğum paketi aldı oda çok kararsız kalmıştı ama ocakta zam gelecek demişler o yüzden paket daha mantıklı geldi ona benim özel sağlık sigortası olduğu için karşılıyor fiyatları çok bilmiyorum o yüzden ama detaylı ultrasonu karşılamıyor benimde fiyatı ne kadar söylediler detaylı için bende kararsız kaldım orda mı başka yerde mi yaptırsam diye
Busranurtopal Zeynep1401 iki hafta önce paket fiyatı 68 bindi ben öyle aldım. Çok zam yapıyorlar 2022 mart ayında 8bine doğum yaptım 2 senede 5 kat artmış siz düşünün. Bence paket en mantıklısı. Detaylı ultrasondan memnundum ben ya 40 dk falan sürdü çok güzel her ayrıntısını anlatmıştı Ali bey. Su an tek detaylı ultrason fiyatına ne kadar dediler ?
Zeynep1401 Iremsvn benimde ilk haftası gözüküyor doğumum 5 i 6 si gibi. Egepolden de memnunum 88 bin dediler dogum paketi icin
Zeynep1401 Busranurtopal bizde görüşmüştük 1 ay önce 68 demislerdi gecem jafta aradım 88 dediler şok oldum. Detaylı ultrason haftanın 2 günü perinatoloji doktoru geliyor dediler alkım hanım dediler 3.900 fiyat
Hilal9812 Zeynep1401 benimde martin ilk haftası dogumum cem beyde takipliyim 26. Haftadayim dogum paketi almam gerekli mi acaba fiyatlar çok yüksek yalnız
Busranurtopal Zeynep1401 yaaa benim ilk hamileligimde perinatoloji falan gelmemisti dümdüz radyoloji uzmanı bakmışti🤣 valla çok iyi o zaman perinatoloji uzmanı bakıyorsa
Zeynep1401 Hilal9812 biz 1 ay önce gorusmustuk 68 dediler doğum paketine 1 hafta önce aradığımda zam gelmiş 88 olmuş bence doğum paketi daha mantıklı sürekli zam geliyor sadece doğum 45 fiyatı ama ocaktan sonra zam gelir muhtemelen oda bi 60 i bulur diye düşünüyorum e muayeneler tahlillerle beraber yine aynı ücrete denk gelecek yani en mantıklı olan doğum paketi bizde almayı düşünüyoruz