Merveuyndk766 Kızlar merhaba26 haftalık hamileyim normalde bel ve kasiklarimda ağrı oluyo ama bugün çok kötü ve şiddetli bir ağrı ayakta duramıyorum küçük bir ildeyim doktor sıkıntısı var bu durumu yaşayan var mı?
Asafeymeninannesi Merveuyndk766 bende de o haftalar olmuştu lakin o denli şiddetli değildi. Uzanın ve bolca dinlenin geçmezse doktora görünün derim Rabbim acil şifalar versin 🙏🙏
Sila7166 Merveuyndk766 benim ilk ay yuruyemz haldeydim ama sukur biseyde olmadi dinlenmeye calis ilik dus iyi geliyodu esinede masaj yapsin dinlenmeye calis
EbruKrhn Merveuyndk766 ya bende 24 haftayı bitiriyorum 2 haftadır belimin sağ tarafına giriyo sancı adım atamıyorum bile çok zorlanıyorum doktorada gitmiştim herşey normal ama bende hafif skolyoz vardı onun etksi olabileceğini düşünüyorum 😒
Biray Merveuyndk766 kasık ve bel ağrın aynı anda olursa mutlaka doktora git diğerleri çok önemli olmaz belki ama dikkat etmek de fayda var Allah şifa versin inşallah 🙇
Sila7166 Meddythemama seninki normal olsa gerek baya buyutmussun bebegini son aylar normal duye biluyorum
Merveuyndk766 Asafeymeninannesi bugün gittim doktora hicbirsey demedi uzandığım yerden kalkamiyorum birinin yardimiyla kalkabiliyorum ancak çok şidetli agriyo
Merveuyndk766 Asafeymeninannesi bugün gittim doktora hicbirsey demedi uzandığım yerden kalkamiyorum birinin yardimiyla kalkabiliyorum ancak çok şidetli agriyo Erenefe şuan 54 kiloyum fazla kilomda yok
Erenefe Merveuyndk766 cok mu kilo aldiniz ben 34 deyim daha yeni basladi bel agrim kilo almadim agirlik sadece belimde diye ona bagliyorum ben de
Merveuyndk766 Sila7166 dinleniyorum ama geçmek bilmiyo ağrı bacaklarıma vuruyo özellikle de sağ bacağımi sanki cekiyolar ayagimi
Sila7166 Merveuyndk766 benimde bir kac hafta oyelnolmustu yatamiyodum bile sonra kendi kendiligine gecti dinlenmeye bak bacaklarinin arasinada yasrik koy ben oyle biraz rahatliyodup rabbim yardimcin olsun
Sila7166 Meddythemama annemlere soylemistim bebegin yeli demisler di belki doktorlar demez oyle sey ama bende onemesememistim4 5 gune gecmisti ama baya zor gecti o gunlerim bol bol dinlen