Elis27 Zdogan zaten bacak arasına kordon topladiysa Dr soyleyemez söyleseler de yanılma olur kordonları bacak arasından çıkarırsa netleşir 🙃 Allah gönlünüze göre versin . Şuanda kaç haftaliksinız
Annebebek000 rosatue yeniden attim etiketledimm sizi de insaAllah gorursunuzz 🌸🌸 Biraz yukarda kalmis olabilir post
Annebebek000 sedakiz neye gore tahminde bulundunuz acaba bilmedigimden soruyorumm tesekkur ederim bu arada 🌸🌸
Annebebek000 Betul_dogan123 tesekkur deerimm 🌸kusura bakmayin bilmedigimden soruyorumm neye gore tahminde bulunuyorsunuz acaba
Betul_dogan123 Annebebek000 3. Gebeliğim ondan yola cıkıyom durus pozisyon kese durusuna hıssıyata göre yanı canım kesinliği yok tabıkı burda yapılan yorumların doktorun ne derse odur cinsiyet sağlıkla al kucağına
rosatue Annebebek000 attığınız ultrasonları gördüm ama ultrasonlarda cinsiyeti göremedim. 🥹 bir şey söylersem tamamen uydurmuş olurum, hiç göremiyorum pozisyonu dönük.
Betul_dogan123 Ezgi2301 ikilemde çok kaldım açıkçası benım ultrasonda öyleydı herkes erkek dedi ama doktorum kız demişti o yuzden rabbım gönlğne göre versin inşallah ama bende erkeğe benzettim durdugu yere göre
Ezgi2301 Betul_dogan123 benimde ilk kızımın kesesine hep erkek demişlerdi kız oldu 😂 bi erkeğin tadına da baksak hiç fena olmaz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz olsun cinsiyeti önemli değil tabi
rosatue mirali35 sadece attığınız ilk fotoğrafta belli belirsiz bir dik açılı çıkıntı gördüm. Erkek olabilir ama %70 diyeyim emin değilim.