Devlette gizem hanımın ilgisini samimiyetini çok beğendim ama hastanede doğum yapmadığım için bişey diyemiyorum. Esnafta doğum yapmıştım küçük oğlumda şimdi hamileyim devlet özel aynı anda gidiyordum şuan artık sadece özelden devam ediyorum. Devlet hastanesinde sezaryen sonrası zorlanacağımı düşündüm. Esnaf da Yahya beye gidiyordum fakat çok yoğun sürekli bekliyorsun falan o kadar saat bekleyip beş dk da odadan çıkmak doktorun seni tanımaması hikayeni unutması(yoğunluk sebebiyle) whatsaptan soru sorarken kendini öykünü ilaçlarını vs uzun uzadıya tanıtman gerekiyor çünkü tanımıyor dediğim gibi. Coraspin vermişti gebelik başlarında kanamam oldu hastanede yattım bana 16 haftalıkken voraspini bırakmıştın değil mi dedi ben şok oldum çünkü ilk kanamada Erol Nadi bey gececiydi ve gözlem yatışta iğne serum vs yapıldıktan sonra biz çıkarken gözlem yarıştan arattırıp Erol bey coraspin kullandığınızı görmüş sistemden onu bırakmanızı söylüyor diye özel olarak bildirdi. Biz Yahya beyle başladık değiştirmeyelim diye düşündük fakat bir kaç tanıdık önerisiyle de Erol beye geçtik. Doğuma az kaldı daha doğum yapmadım ama esnaf hastanesinde doğum yaptığımda çok memnun kalmıştım hijyen ilgi alaka hemşirelerin kibarlığı güzeldi. En son geçen sorduğumda sezaryen 34 bin kusurdu fakat yılbaşı zammı elbet gelecek hastaneye ama öneririm doktor da çok önemli tabi ki bu konuda