Basak96babayev Sezeryan için ameliyat tarihi kaçıncı haftada aldınız . Ben 38+5 deyim ama hala gün vermediler bana
Ysmnpmk Basak96babayev benimde 38+5e gün vermişlerdi canım çok geçe verilmiyor. Tabi benim kızım erken gelmek istedi 37+2de doğurdum ama senin haftaların yani nasıl gün vermemişler anlamadım
Merve034 Basak96babayev 37+5 im ben bebeğim makat geliş olduğu için sezaryen olucam ilk gebelik olduğu için doktorum 39 u beklicem dedi. İlk gebelik mi sizin
aaydingulsahhh Basak96babayev niye ki zaten 38+ larda alıyorlar bebeği .. zaten zamanı gelmiş gün vermek için niye neyi bekliyorlar ki
Basak96babayev CeylanAk valla benim doktorum mecburiyetten dolayı değişti ama bu da hala bana gün vermedi sezeryan için
Basak96babayev Ysmnpmk Ysmnpmk salı günü randevum var gidicem. En son çocuğa bağlı dedi bana hala gün vermedi
Mervealya1992 Basak96babayev mesela 36a gittiğinde bıle 38e gun verıyor sıze neden oyle yapmış bılmem
Mervealya1992 Basak96babayev benım ilk bebemde 36da gidince gununu belırledık bundada doktor dedi 38 artılarda alırız daha 25 haftamdahm dusun sımdıden soyledi 38 artılarda alcaz dedi
KurabiyeninAnnesi123 Basak96babayev 37+0 oldum yarin kontrolüm var gün alıcam 38 içine doktoruna bir sor istersen cnm 38 39 içinde alıyorlar çnku
Sumisali_ Basak96babayev 38+6 da sezaryen oldum ikinci gebelik.Sizi direk alacaklar heralde gün vermediğine göre.Siz yine de randevunuza hazırlıklı gidin.