Birkucukanne Güzel ve sevgili anneler mide yanmasından uyuyamıyorum , duramıyorum nasıl geçer şu ejderha hissi bilenler bi destek 😔😂
Melike26 Birkucukanne süt içebilirsin yudum yudum ya da gaviscon ya da rennie şurup kullanabilirsin canım😊
Nursen21 Birkucukanne bende burada çok şey duydum ama pekte işe yaramıyor nedense Bu bizim kaderimiz tatlım yapacak birşey yok 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤰🏻😊
aycaayse Ben 35 haftalık oldum karnım ağrıyo kasık değil karnım ağrıyo yılan var sanki gaz sancısı gibi bişey sizce neden olur zararı varmısır bebeğe
Nursen21 Birkucukanne valla bende bilmiyorum canım Ama bol bol suyunu iç ılık Kayısıları akşamdan suya bırakıp sabahları onları tüket ekmekte ya çavdar yada kepek tüket İyi olmasanda seni idare eder inşallah
Kubrakuzey Birkucukanne ben oğlumda her gece saat başı bi bardak süt içiyodum sabaha kadar 1 lt süt bitiyodu oğlumun dişleri çok erken ve arka arkaya çıktı 1 buçuk yaşında azılarda dahil hepsi çıkmıştı doktor gebelikte fazla kalsiyum yüklendiği için diye açıklamıştı🙄😂
Kubrakuzey Birkucukanne aslında iyi mi bilmiyorum oğlum kolikti çok minikken diş sancısıda başlayınca çok korkunç günler geçirdik🙄
Yenianneyimmm Birkucukanne nohut iyi geliyor ben denemedim ama ben öyle olunca ekme yiyorum iyi geliyor 37 haftalığız
Migrenligebe Birkucukanne gaviscon surup ise yariyo bende bir tek. Bi de yatarken yuksek yastik kullanin
Kubrakuzey Birkucukanne geçti ama deldi geçti😂 şaka bi yana sağlığı yerinde olsun alıştım uykusuzluğa yorgunluğa🙄 şimdi yine oğlum olacak inşallah aynı kolik durumundan çok korkuyorum sonra da amaaaan sağlıklı olsunda ben alıştım idmanlıyım diyorum 😂😂
Omerhatice Birkucukanne ben arada gaviscon icerdim ama toplam 3 4 kere ya ictim ya içmedim Bide yeşil elma yerdim iyi gelirdi oda