Anenglishteacher Hemoroidi olan anne adayları. Doktora gittiniz mi? Bu sorun için ne yapmalıyızz? Bende gebelik öncesi vardı zaten ancak gebelik ilerledikçe ne yapacağım diye düşünmeden edemiyorum 🥹
Hulo2105 Anenglishteacher benimde vardı hamilelikte iyice büyümüştü. Bir de kabızdım hep aman Allahım wc de tansiyonum düşüyodu. Birşey yapmadım bi süre sonra kabızlığım geçti zorlanmamaya başladım ama sen doktora sor belki krem falan verir
Fatmadrama Anenglishteacher benim gebelik öncesi vardı gebelikten sonra arttı. Mahvetti beni hele 1 haftadır kanıyor. Kan ilacı ile birlikte iyice şişiyor sanırım damarlar. Ben kantaron yağı kullandım o bölgeye sürdüm içine de kulak çubuğu yardımı ile sürdüm. Kanamamı durdurdu ve ağrı ve acıyı rahatlattı. Tavsiye ederm
Aren8 Gazlıbeze gerçek zeytinyağı sürüp şişiklik olan yere koy çok iyi geldi bana akşam yatarken koy daha uzun kalıyor acıdan yürüyemiyordum bile 3 günde geçti sabahları direk kantoron yağı sürdüm akşamları zeytinyağlı gazlı bez
Anenglishteacher Bir de şey diyorlar. Hemoroidi olanların normal doğum yapması kanama riskinden dolayı daha zormuş. Sezeryan oluyormuş genelde çoğu mecburen. Öyle mi?
Fatmadrama Anenglishteacher benim ki birşey demedi açıkçası sormadım da, ama siz bi sorun isterseniz.