ZO_Zeynep9098 dorugun_annesi1 şuan herşey normal gidiyor bebeğimin vali aşagida normal düşünüuorım bakalım hayırlsıı siz peki
dorugun_annesi1 ZO_Zeynep9098 bende normal düşünüyorum şuana kadar normal ilerledik. kontrole geldim doktorum çatı muayenesi yapacak birazdan
Zuhal_Y 65 Kizlar bisi sormak isterim dogum fiyatlarinda ocak ayinda fiyat degisikligi olacak sanirim aralik ayindan fiyat anlasmasi yapabiliyormuyuz. 11 ocak gibi olucak sanirim. Boyle teklif yapan var mı ozel hastaneler kabul eder mi
ZO_Zeynep9098 dorugun_annesi1 kaçinci haftadasiniz ben 38+0geçen hafta gittim kontrole ama birşey söylemedi 39 da kontrolüm var yapar mı çati muayenesi bilmiyorum ne denildi size kontrolde hayırlısı ile sağlıkla alalım kucaklarimiza
dorugun_annesi1 ZO_Zeynep9098 bugün tam 38 haftalıktım . Bana 37 deyken söylemişti hazırlıklı gitmem için. Bebeğin kanala tam oturmadığını söyledi onun dışında her şey iyi dedi. 41 . Haftaya kadar bekleriz bebek kanala oturmazsa sezaryene alırız dedi
ZO_Zeynep9098 dorugun_annesi1 benimde 38haftayi tamamladık 38+0ız bügün son 14gin kaldı son gün 9aralık bende geçen hafta gittim ama hazırlıklı gel falan demedi tabi her hafta hazırlıklı gidiyorım ne olur ne olmaz diye balık aşagida ama benimde kanalda değil sanırım benim doktorumda 41haftaya kadar bekleriz dedi suni veririz diye söylemişti hayırlısı siz devlet hastanesine mi gidiyorsınuz yoksa özel mi
dorugun_annesi1 ZO_Zeynep9098 özele gidiyorum. Bana bir de bebeğin eşi 2. Derece kireçlenme olmuş dedi plasentası. İlk defa duygum bunu. Doğum 9 aralık görünüyor benimde sizinle aynı. 11 aralığa kadar bekleriz çanağa oturmazsa suni sancı vermeden direk sezaryene alırım dedi