Ozgur201_ Merhaba annişler. 20 haftalığız ama göbeğim çok küçük. Herkes o kadar şey diyor ki, moralim bozuldu. Bebeğin küçüklüğüylemi ilgili acaba göbeğin küçük olması? Kilosu da iyiydi ama söylenenler kafama takıldı🤦🏻♀️
Gokturkmom_ Ozgur201_ hiç bi alakası yok 6.5aya kadar kendi pantolonlarımı giydim iç karnım geniş yüksek ihtimalle bebeğimin kilosu boyu herşeyi normal ,illa kocaman olmak zorunda değil ki göbeklerimiz kimseyi dinlemeyin.35+6 olduk hastanede denk gelince hamişlerle diyorlar sen nasıl bu haftadasın diye herkes küçük diyor haftama göre ama ben halimden memnunum:)
Ftsokn Ozgur201_ Bende 22 haftaya gireceğim daha gözle görülür bir şey yok ortada muhtemelen benimde iç karnım geniş. Banada diyorlar kıpırdama yok mu. Karnın neden hala yok sanki yalan söylüyoruz 😂 Emin ol bebek sağlıklıysa gerisini boşver ben hiç sallamıyorum insanları en azından böyle bütün evin işlerini yapabiliyorum hala diye mutluyum :)) sizde öyle görmezden duymazdan geliniz. 🌺
Baby_B Ozgur201_ ic karnin genistir Doktorun bebegin kilosu boyunu söylemistir canim Benim karnim cikti baya bebis normal kilosu boyu 23.haftadayim Herjeste farkli olur,hareketlerin kisitlanmiyor daha iyi Ben suan yatakta saga sola dönerken oturup kalkarken zorlanmaya basladim ve daha 17 hafta var😂
Neferut Ozgur201_ eğer karnın çıkmış olsaydı bu ne böyle, bu haftada niye bu kadar kilo aldın, doğumdan sonra vermek zor oluyor tarzı şeyler söyleyeceklerdi :) boş verin milleti her türlü diyecek bir şey buluyorlar.
Seyda2323 Ahh bizim milletimiz işte… Göbeğin çok olsa abooo çok kilo almışsın böyle gidersen doğuma kadar balon olcan derler. Göbek az olunca bebek zayıf beslenmiyor musun derler. O yüzden bebeğin ve senin sağlığın iyiyse gerisi inan ki boş. İç karnın geniştir. Hiçbirini kafana takma canım Bizim milletimiz konuşmayı sever
Ozgur201_ Ftsokn Gokturkmom_ Seyda2323 Çok teşekkürler. Benim gibi olanlar varmış rahatladım😄 Gerçekten her duruma laf bula biliyorlar ya. Neyse bi şey de sorayım yeri gelmişken😄 20 hafta kaç aylık oluyor 5 mi acaba? 5 ay kaç haftada tamamlanıyor?