EsraBayraktar Fdunal evet yakın canım dün kontrole gittim gelecek gibi durmuyor 40 a kadar bekliycez ikinci normal doğumum olacak ama inşallah çok geç kalmaz ☺
ZeynepTrk Gulali 37+0 dayız bizde hareketleri benimde baya bi azaldı normalmiş ama az ama sert hareket ediyor
Gulali ZeynepTrk daha çok nerelerde hissediyorsun hareketleri benimki erkek oğlum olacak inşallah saglikla sapasağlam gelsin inşallah hepsi
Evindar 37 haftayı geri de bıraktık bir an önce günleri tamamlayıp oğluşumu kucağıma almak istiyorum bu arada bel bacak ağrıları olan var mı resmen topallıyorum yürüyemiyorum😔
ZeynepTrk Evindar Bende bi an önce gelsin istiyorum ama çok hafif ağrım oluyor rahatsız etmiyor nerdeyse ama sürekli yürüyüş yapıyorum
Evindar ZeynepTrk bende yürüyüş çok yapıyordum ama kitlendim İnan’ın adım atmak bi kenara uzanamıyorum hareket edemeyecek duruma geldim 😔😔
YamurKarabulut 38+3 hala son sürat kuduruk 🙂)) yarın normal Doğuma uygun olup olmadıpıma bakacak doktor.. bilmiyorum büyük gğn ne zaman meraktan öatlayacagım artık 😂
betulcagri Azram bana soruyo hareketmı etti yoksa sancımı cektın dıo anlasılıyo kı öle yorumlaması bıraz yanlıs 🙂