ssevilmommy 38+1 de elendim kızlar, ben ogluma kavuştum miss gibi kokusuyla yanımda yatıyor. Ve 2. Aslaaaaaa korktugum gibi olmadı şuan tek başıma herşeyi yapabiliyorum çok şükür darısı sizlere🥰🙏
Yogurtlupilav ssevilmommy öncelikle korkutmayan soğutmayan post unuz için büyük teşekkürler 💐 Acaba epidual spinal miydi yoksa genel anestezi mi?
Feyzanurguc ssevilmommy Maşallah allah analı babalı büyütsün bende 38+2 de eleneceğim kaldı 18 günümüz zorunlu sezaryen deniyor umarım sizinki gibi çok rahat geçer çabuk toparlanırım ilki normaldi sezaryenden çok korkuyorum açıkçası ama postunuz içimi rahatlattı Allah razı olsun
ELiya ssevilmommy gözünüz aydın darısı bizlere inşallah 🤲🏻 bende yarın 38+1 de kızıma kavuşacağım inşallah 🥹 ikinci sezeryanim olacak ilk kızım 41 haftalık sezeryandı. Şimdiki 38+1 olunca erken diye düşünüyorum. Her şeyi iyi dimi bebişinizin inşallah 🌸 önereceğiniz birşey var mı doğumdan sonra şunu yap vs diye 😇
ssevilmommy Yogurtlupilav belden oldum, ilk ogluma göre bunda daha çok çekiştirme hissettim ama doktorum çok iyiydi sağolsun🥰♥️
Baby_00 ssevilmommy Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin 🌸 darsı başımıza 😁. Kaç kilo doğdu bebeğnz