Belinay1212 Kızlar bu 1 haftadir uyku hiç yok gözümde gece 4,5 oluyor hala uyuyamıyorum sabah da 1 den aşağı kalkamıyorum sürekli sağa sola dönmekten yoruldum 36 haftalığız ama üst de 38 çıkıyor bana birşeyler önerin yatış pozisyonu falan cidden artık kafayı yicegim Sabah uykusu da bi tat vermiyor ki gün içinde sarhoş gibi dolanıyorumm
Kayraninnannesi Belinay1212 Sabret canım çok az kalmış.. bende 34 haftalığım aynı durumdayım zar zor uyuyorum mesela uyumuştum zar zor.. üst kattaki aptal yüzünden bu saatte uyandım bi daha da uyuyamam tıkırtısı yüzünden sandalyeyi çekmesi yüzünden.. hakkımı asla helal etmiyorum öbür dünyada iki elim yakasında olacak ki normalde sorsan kimseyle düşmanlığım yok önemsemem ama bu üst kattaki canımdan bezdirdi her gece her gece 😤😤
Bbuusra Belinay1212 Bende hala ayaktayım. Ayak yanmam oluyorum tam uyuyacağım diyorum ama dön dön uyku yok maalesef. Son aylarım böyle oluyor.
Tospkkk Belinay1212 ben de 36. haftadayım ve dediğin gibi sabah saat 4-5 olmadan uyuyamıyorum 5 de zar zor uyuyup 7 de uyanıyorum sonra 2 saat uyumaya çalışıyorum 😩
Fundaaaa46 Belinay1212 bacakların arasına yastık koy eğer koymuyorsan öyle rahat oluyor birde hafif uyku müziği açabilirsin
Fatmaa06 @Belinay1212 insan uyumadıkça siniri bozuluyo Uyuyamıyorum durduk yere sinirim bozuluyo ağlıyorum Size bişey sormaak istiyorum Vajinadan parça parça beyaz akıntı gelmesi kaşıntı yanma ve baya şişlik olması niye olur aranızda yaşayan varmı
Fundaaaa46 Fatmaa06 akıntı geliyor kaşınma da arada oluyor ama yanma ve şişme yaşamadım canım enfeksiyon da olabilir doktora git bi danış baksın enfeksiyon varsa fitil verir ve krem büyük ihtimalle
rumisam Fatmaa06 akıntın süt kesiği gibi mi benimde oldu vajinal enfeksiyon olmuştu fitil verdi doktor lomexin ve donaxyl kullandım geçti
rumisam Belinay1212 41 haftaligim 35ten beri böyleyim uyku neydi gece uyumayı izledim sürekli çise kalkıyorum bi aralar saç masajı vs izliyordum uykuya geri dalmammi kolaylaştırıyordu Tuba yaman mistik terapi diye bı sayfadan onun dışında yastık koymak falan baba fayda saglamiyor
crescent___ Allah yardımcınız olsun ben daha 25+4 zamanında uyku sıkıntısına başladım, sürekli uyanıyorum 2-3 saatte bir böyle nasıl gidecek merak ediyorum:/
Fundaaaa46 rumisam akıntım normal akıntı ve herkeste oluyor diye biliyorum ben kokusuz olunca ve enfeksiyon çıkmadı bende 2 haftada bir idrar veriyorum birsey demiyor yani
Baby_ygt Belinay1212 mide yanması tuvalete çok gitme ve bebek hareketleri yüzünden bende 1 haftadır 4 ten asagı uyuyamıyorum
Feyzanurguc Belinay1212 kelin ilacı olsa başına sürer ah güzel bacım habu saat oldu hala uyucam döne döne semazen oldum iyice hiç bişry fayda etmiyor tam uyuyorum 2 saat sonra da çişim geliyor son 18 allahtan çabuk geçsin diye dua ediyorum
Ates06 Ben 15 haftalığım şimdiden uyuyamıyorum ve sabah işe gidiyorum evde olsam gün içerisinde uyuma şansım olurdu belki
rumisam Fundaaaa46 vajinal olan idrarda çıkmıyor maalesef suruntu ile tespit ediliyor şikayetlerin benimkine benziyordu ondan söyledim tabi doktorlar daha iyi bilir geçmiş olsun
tubavarlikk 28 haftalığım 1 haftadır bende de uyku yok ,38e ne olacak hiç kestiremiyorum Allah yardımcımız olsun , mide yanması üstüne rahat edememe, boğazımdan da soğuk almışım geceler çok zor geçiyo 😢 mide yanmasını anlatamam
Aslanmom1 Belinay1212 Aynı haftadayız benim bebeğimde 1.5 hafta önde gidiyor. Geceleri uyku yok denecek kadar az. Tam dalacakken tuvalete kalkıyorum ya da kasılma oluyor ve uyuyamıyorum. Gündüz öyle kasılmalarım yok ama gece bazen uyutmuyor ve panik oluyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım. Bacak arasına yastık koyup yatmak iyi geliyor birazda olsa onu deneyin.