hberfin Kızlar karın ağrım ve bel ağrım var akşam biraz su torbası koydum şimdi eski yorumlara baktım sakıncalı diyorlar bir bilginiz varmi
Tospkkk hberfin koymuşsun artık bir şey olmaz bence canım ama karnın yerine ayaklarına koyabilirsin, benim de ağrım olduğunda 30-32 haftada falan bi kaç defa karnıma koymuştum bir şey olmadı şükür yine de için rahat etsin diye kullanırsan da ayaklarına koyman daha iyi olur
Yogurtlupilav hberfin zararı nedir? Sıcak su torbası riskli birşey olduğu için patlayabilir diye mi? Arabada koltuk ısıtma özelliği kışın sık sık açılıyor herhangi bir riski mi var acaba?
myavocado hberfin gebelikte sıcak sakıncalı evet, çok sıcak duş almak, sauna, hamam da aynı şekilde dikkat edilmesi gereke, sıcak rahim kaslarını gevşetebilir.
hberfin Tospkkk ayaklarimi sicak tutuyorum zaten o an ağrım olduğu için aklıma o geldi bidaha yapmam artık
rumeysa_1c Karnına su koyma bidaha zararlı beline de koyma hatta haftan çok erken Allah korusun 1 kere yapmışsın artık geri dönüşü yok
Feyzanurguc Yogurtlupilav bele ve karına uygulanan sıcak kompres sıcak duş vs doğumu tetikleyebiliyor doktorum karnıma belime koymamamı söylemişti bende koyuyordum ağrım oldukça ama koyulmaması gerekirmiş