Mlkcan Kızlar merhaba benim adetim düzensiz 44 günde bir oluyorum 9 gün var adetime ama 1 buçuk haftadır akıntım çok geliyor geçenlerde 2 gün çok az kahverengi akıntım geldi belimde kasıklarımda agrı var şuan şimdi agrım var diye kan testi yaptırdım 0,61 çıktı referans aralığı 0,5 - 5 doktor şüpheli hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi bu şekilde çıkıp yükselen oldu mu
Mhomhomho Mlkcan benimde 2.46 çıktı ve test aralığı 0.5-5 doktora göstermedim çatlayma iğnesi kullanmıştım onun etkisidir dedim.sen tedavi görüyor musun peki?
Aysedgrlikrkmz Mlkcan iki gün sonra tekrar yaptırın iki günde üç katına filan çıkması gerekiyor artması lazım artış olmuşsa gebelik kesinleşir inşaallah 🙏🏼
Victoria Mlkcan canım hemen çıkmaz geç yumurtlamış olabilirsin hemen döllenmeyebilir de 15 gün rahat bekle derim ovülasyon testiyle takip etmeni tavsiye ederim.
Mlkcan Mhomhomho 9 aylık evliyim hiç korunmadık tedavi görmüyorum doktor folik asit verdi hamile kalana kadar bunu kullan dedi bide kanım da mikrop çıktı aklovir kullanıyorum salı günü randevum var
Mlkcan Aysedgrlikrkmz inşallaaaahhhhhh 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Fazla da ümitlenmek istemiyorum çünkü her ay hüsran oluyor benim için bu ayın 12sinde kan vermiştim 0,73 çıkmıştı şimdi 0,61 çıkınca anlayamadım
aysenur_sk Benim 4 gün kala 0.81 çıkmıştı. Bende 1 hafta sonra tekrar et kan testini. Şuan 27 haftalık hamileyim.
Mlkcan aysenur_sk geçen hafta 0,73 çıkmıştı şimdi 0,61 çıktı anlayamadım o yüzden kimyasal mı acaba adet mi görcem
Mhomhomho Ben henüz tekrarlamadım testi 🙄 2 gün önce o şekilde 2.46 çıktı ama kullandığım iğnedendır dedim tekrarlamadım.sen istersen 2 gün sonra tekrar testi yap bizimle de güzel haberlerini paylaş 🌸
Mlkcan Victoria kendi doktorum yumurtaların geç büyüyor çatlamadan adet görüyorsun demişti ilaç kullanıyorum şu an ovulasyon testini nasıl kullanacağım her gün mü yapıcam ondan nasıl anlarım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Zeyna0607 Mlkcan valla canım baştaki oran 0 olunca ne desem bilemedim en iyisini doktorun bilir sen düzenli ölçüm yaptır hayırlısı olsun hakkında
Mlkcan Zeyna0607 salı günü tekrar gidicem hastaneye randevum var ümitlenmek istemiyorum bi yandan da 0 görünce