minikbebegim06 Tulayy1 karında agri ateş mide bulantısı kusma aniden sıcak basması idrar yaparken yanma ve ağrılı idrar bunlar belirti olabiliyor ama hepsi aynı anda gözükecek diye bir şey yok tabii ki
Yesillendik_ Devlette randevu buldum gideyim tahlil vereyim dedim enfeksiyon çıktı hiç bir belirtim yokk turna yemişi konsantresi olan bir takviye yazdı doktor antibiyotik yerine
AhsenK0 Yesillendik_ bol bol sıvı tüketmeniz gerekiyor bir de. Bana doktor su ile atacaksın vücuttan demişti.
Tulayy1 Nurbl benimde öyle sık idrara ckyorum bide kasıklarımda ağrı var arada da sarı akıntı ben sarı akintiyi normal zannetmistim
Nurbl Tulayy1 dr a sık idrara çıkıyorum normalmi diye sorunca söyledi oda enfeksiyon belirtisi diye yoksa diğer şikayetler yok diye anlamayacaktım
ipos Ben şu an yaşıyorum :/ aniden karna giren kramp, idrar yaparken yanma, kaşınma, böbrekte ağrı, idrar yaparken pembeleşme, sarı akıntı, sık idrara çıkma. Bir an önce geçsin gitsin ya :( şase vermişti doktorum bol su da içiyorum, hayırlısı
Hasibe-- Hiç bı belirti olmadı ama enfeksyon çıktı tahlilde düzenli idrar kültürü ve idrar testi veriyirdum sağlık icaginda rendevu almadan da gidebilirsiniz tahlil için gebelere randevu olmadan da bakılıyor