Emlhh İyi akşamlar gebelik testi yaptım 2 tane 2 side iki çizgi hastanede kan verdin sonuç 1.20< böyle olup sonra kanda yükselen var mı acaba ?
Eldgrn Emlhh Adetiniz ne zaman? Kaset testler yüzde yüz doğru göstermez yanlış gösterme ihtimalleri de var. Gebelik ilk kanda sonra idrarda ortaya çıkar yani şuanda gebelik olsaydı kanda net çıkardı
Mzgnylmz Eldgrn ben 4 haftalık gebeyim teste 2.çizgi silik cıktı kan testi verdiğimde değer 0.2 di 4 gün sonra tekrar verdim 75 oldu gec döllenme olabilir şüpheleriniz var ise 4 gün sonra tekrar kan verin
Eldgrn Emlhh Siz yine gecikmeyi bekleyin olmazsa kan verin ama bu değer negatif bu durumda idrar testlerinin geçerliliği olmiyor maalesef
Eldgrn Mzgnylmz Böyle de olabiliyor ama dediğim gibi beta değeri yoksa testte çıkan 2. Çizgi de yoktur. Çizgi varsa testin bozuk olduğundan yada çok çok hassas olup 1 değerini bile değer olarak ele alıp pozitif göstermesindendir. Bende 5 tane pozitif gördüm ama sonuç negatif yani tabi ki isterim her gebelik isteyen pozitif görsün gebelik olsun ama önemli olan çizgileri görmek değil değerin olması o sebeple dedim gecikme olunca Kan ver geç döllenme olunca böyle öğrenen çok var ki ben 15 gün geç döllenmeydim. Hatta o hamile olmadığım ama pozitif olan resimler profilimde de var bu gün paylaşmıştım
Emlhh Mzgnylmz normalde adet öncesi belirtiler yok bende o şüphelendirdi korunmuyoruz gebelik dusunuyorum yani test yaptım ikisi böyle çıkınca çok sevindim 1 saat sonra kan verdik sonuc negatif çıkınca çık şaşırdım
Mzgnylmz Eldgrn kesinlikle böyle bir ihtimalde var tabi,Benimde bu günlerde aynı durum basıma geldiğinden belirttim sevgiyle kalın🌸
Emlhh Eldgrn anladım çok teşekkür ederim gecikmeyi bekliycem artık sadece o anın heyecanıyla eşime supriz yapmıştım sonra böyle çıkınca üzüldüm henüz eşime kanda yok çıktı bile diyemedim .. insallah vardır diyelim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Mzgnylmz Emlhh evet 12 kasımda yaptım 0,2 cıktı,kaset test silik çizgi oldugundan gitmiştşm Sonra belirti devam etti hissedıyordum tekrar kan verdim 17 kasımda yaptım 75 cıktı
Emlhh Mzgnylmz umarım benimde öyle olur yarın başka test alıp deniycem . Erken gebelik testi mi yaptınız sizde ?
Mzgnylmz Emlhh baska kaset test yapmanızdaki amaç ne ki Kanda cıkması için beklemelisiniz sadece Kaset testte pozitif görmüşsünüz kanda görmeyince tekrar tekrar yapıp kafanızı yormayın
Emlhh Mzgnylmz acaba testte mi bozukluk var diye dusunuyorum ondan başka marka başka test alıp deniyim diye dusundum