Neferut Feyzanurguc işte anlatamazsın ki 🤦🏼♀️ büyüklerinden bu hurafeleri duyuyorlar onlar bunlara öğretiyor bunlar kendi nesillerine öğretecek bu böyle devam edecek bu hurafelere inananlar bitmez malesef 🥲
Neferut Eldgrn haftaya doğum yapacağım bende hiç pişman olmayacağım hatta doya doya yediğim hiç kilomu düşünmediğim tek aylardı bittiğine üzülüyorum 😅
Busralbyrk Sevgilimmmmmmm bu soruları kim soruyor Allahım yarabbim sen akıl ver yaaa düşünerek yazabiliyor musunuz gerçekten? Tansiyon aleti kolumu sıkıyor bebeğe bir şey olur mu diyenini de gördük bunu garipsememek lazım aslında
YaseminNurcanSu Sevgilimmmmmmm ilk hamileligimde 9 ay boyunca tost yedim komu hassasiyeti yuzunden sulu yemek midemi bulandiriyordu ye yani bisey olmazz 😅😅
sacmalamakizim Sevgilimmmmmmm Yok bir şey olmaz, ama sucuk iyi pişmeli canım. 😊 kıza doğru düzgün cevap yazacağınıza, dalga geçmişsiniz belli ki korkuyor, ilk defa anne olacak belki, herkese böyle ön yargıyla yaklaşmayın tavsiyemdir.
Sevgilimmmmmmm sacmalamakizim aynen öyle. Ben sucuk zararlı diye duymuştum. Herkes ayrı bir kafada cevap veresim bile gelmedi. Teşekkürler canım 🤗❣️
Aslaninannesi_ Bazı sorular bilerek mi soruluyor diye düşünüyorum gerçekten ne gibi bir zararı olabilir ki ?
MorKelebek54 BusrAsil2019 😂😂😂 ay bende hamileuken canim cok istemisti sakatat oldugu icin doktoruma sordum guvendigin temiz olduguna inandigin uerden yiyebilirsin dedi. Ben dedim bi ceyrek yesem bisi olur mu diye o da yemisken bi yarim göm en azindan doymus olursun demisti😂😂😂😂 afiyet bak seker olsun bacim😂 sen yine cok asiriya kacma bi iki kere ye en fazla sakatat cunku
BusrAsil2019 MorKelebek54 hahah teşekkür ederim canım arada sövüş kokoreç işkembe gömüyorum vala hiç affetmiyorum 😀❤️ İkinci hamileliğim hiç kasmadım ikisinde de dozunda olarak
Ftmnnr MorKelebek54 mesela benim ailem bende laylaylom büyüttü dışarda büyüdüm pisliğin içinde eve gelirdim ama kardeşim doğunca ameliyat oldu annemler biraz el bebek gül bebek büyüttüler yaşına giresiye kadar en çok o hasta olur iki rüzgarda hemen ateslenir sakinmican o yüzden çocuk soğuğu da görecek sıcağı da temizligide pisliği de