Evet gelelim doğum hikayeme doğum yapmadan bir hafat boyunca vajina kemiği ağrısı çok var. Ve karnım düşmüştü anladım her an gelebilir her şeyimi hazırladım ve 38+5 günlük oldu gece 11 gibi arada karnıma ağrı giriyordu dedim yoruldum ondan ve gece 1 oldu ve bı baktım nişanim geldi ve binada. Ağlama kırizi tutu ve bu benim 3 doğumum olucak ve bı heycan bı aglama yatağa gitim uyudum gece 4 bel ağrısıyla uyandım ve uyuyamadım. Adet olacam gibi ağrı o kadar kötü değil ve kalaktin duş aldım ve etrafı topadim küçük işler verdi onlari haletim ve saat oldu 7 ve ağrılarım şiddetlendi ve eşimi uyandırdım ve hadi hastaneye gidelim dedi ve yok dedim evde biraz çekim sonra ve saat 9 oldu gidelim dedim ve hastneye gitim muane oldum acikmam 5 olmuş yatış yapıldı ve saat10 oldu ve suni takmak istemedim Hep nefes egzersizi yaptım dua etim ağlamadım ve bağırmadim da hep nefes alıp verdim en sonda hemşire 5 dk bir gelmeye başladı ve muane ettikçe acilmam dahada hızlı ilerledi ve bı 7 sonra 8 dedi en son Çatala çıktım 3 ikinmada bebeğim doğdu.saat 11 Dikisim yok 3080 doğdu size tavsiyem güzel güzle nefes alıp verin Allah herkese nasip etsin