Anneolsamkeske Ben Ocak ayında doğum yaptım.Nisana kadar raporluydum.Nisanda çalışamayacağımı bildirdim.7 senelik tek çalışandım.İşsizlik maaşı alabilmem için onlar çıkış verdi.Tazminatımı da aldım.Geriye dönük 3 yıl kesintisiz sigortanın ödenmis olması gerekiyor.Bana da 11 bin alabilirsin demişti muhasebecisi ama 5 küsür alıyorum.Nisan ve Aralık yarım olarak toplamda 8 ay.Benim pandemi döneminde kısa çalışma vardı.Ama ben evden tam çalıştım.O dönem sigortam yatmadı.Ordan 18 gün gibi bir prim kaybından dolayı eksik yattığını söyledi yengem o da muhasebeci.İssizlik sigortası da dahil olarak 7.500 8000 e denk geliyor ama o tutarı alamıyorum.İşsizlik maaşı aldığım süre boyunca sadece sağlıktan yararlanıyorum.Bir işkurla gorusmenizi tavsiye ederim.Herkesin hesaplaması farklı çünkü.Ayrica hamileyken sizi çıkaramaz diye biliyorum.Sadece tazminatı vereyim işsizlik maası alsın derse rapor parası alamazsınız.Ve hamilelerin 7 saatten fazla çalışması yasak diye biliyorum.İyice bir araştirin derim.