Gunoo Semaen Doğru söylüyorsunuz orada teşvik daha fazla, fakat orda da ne zaman hangi doktora ebeye denk geleceğimiz belli değil kimi çok iyi oluyor kimi ise çok kötü ablamda ve çevremden birkaç kötü tecrübe yaşadığımızdan ordan da korkuyorum 🥺
Semaen Gunoo özel de öyle degil mi gece dogumunuz başlasa doktorunuz yataktan kalkıp gelicek mi 🙂 doktor bana dogumu bizler degil siz yapıcaksınız demişti
Tictack Benimde bebegim 32. Haftadan beri baş aşagi idi ama son 2 hftadır kafası yan duruyormuş bu şekilde normal dogum olmaz dedi doktorum kafasını kanala yan şekilde sokamaz dedi napcam bikmiyorum yarın 40+0 olcaz
Enfal_06 Gunoo 37 de haftada sabah doğuma alınicam sabah gittim sezaryene girdim bebek dönmüş doğum kanalına girmiş 24 saat dolmadan dönmüştü benim elim durmadı temizlik yaptım hiç durmadı en son hastane çantamı da hazırlayıp uyudum ağrım sızım hiç olmadı doğumda doktor bana ne yaptın böyle çocuk aşağı inmiş dedi bişey diyemedim
Gunoo Enfal_06 Başta dönmediği için mi 37de almıştı sezeryana? Evet hareketle dönebiliyormuş aslında ama 7.ayda dönmemiş egzersizleri bırak erken doğumu tetiklersin demişti doktorum aslında normal için hiç şans bırakmıyormuş bana onu farkettim. Sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah ☺️
Tictack Gunoo sanırım en fazla 40+4 e kadar bekleyecek diye düşünüyorum henüz gün vermedi ama her an gün verebilir yarın 40+0 olcam 41+0 bitirmiyoruz demişti risk oluuor dedi bazı doktorlar 41+3 e kadar bekletiyor ama biraz korkıhorım ya bunu talep etmeye
Gunoo Tictack evet ben de o yüzden şaşırdım 40tan sonrası tehlike arz edebiliyor bebeğin kakasını takip ediyorlar ama arkadaşımda kaka bebeğin arkasında kalmış ultrasonda görünmemiş biraz daha geç kalsalarmış tehlikeliydi durum korkmayın Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza😌
Gunoo Semaen evet gece de yapsam doktor kalkıp geliyor doğuma onun takibiyle yürüyor her şey. Doğumu geçtim normal kontrollerde muayenede bile ben devlette randevu aldığım doktorun kendisini göremedim hiç her seferinde farklı asistan denk geldi doğru düzgün bir şey bile söylememişlerdi bana. Doğumu elbette biz yapacağız ama bu süreçte bizi yönlendirecek olanlarda önemli elbette