Soniko Kaçıncı haftada demir ilacına başladınız? Kan değerleriniz normal olmasına rağmen mi doktor başlattı?
Gokturkmom_ Soniko Değerlerim normalken verildi,bebek artık senden beslenmeye başlıyor değerlerini emiyor bi süre sonra şuana kadar hiç ilacımı aksatmadım değerlerim depolarım iyi durumda
Cagldemirs Soniko 15. Haftada başlattı kan değerim yüksetti bi ilacı içemedim erteledim 1 ayda kanım düştü şimdi ikişer ikişer içiyorum 23. Haftadyım
Yazmelegi_ Soniko 12 de verdi değerim normaldi ama bebek bizden beslendiği için değerleri emiyomus o yüzden
newmommmyy2 yeni_anne2 olabilir kontrolüm zaten 1,5 hafta önceydi ama ben anca gidebildim o yüzden biraz geç oldu galiba ama bendende geç başlayanlar varmış dert etmiyorum değerlerimde iyi şuan çok şükür
Betyveminy Bana çok erken verdi demir ilacını düşük çıkmıştı 20 haftalık olduk halen içemiyorum bı çok farklı demir ilacı denedim sabah akşam öğlen icmeyi denedim hiç bir şekilde olmadı en son bu hafta damardan almaya basladim
Aysenurr06 Ben normalde de kullanıyordum bulantılarım yüzünden doktor kesti ama 14uncu haftamda tekrar başladım