Gulcin_krl Kızlar hamilelik sürecinde gribe yakalandınız mı ? En hızlı nasıl geçirebiliriz kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 🤧
bengonca Gulcin_krl bol su bol dinlenme ve ıhlamur. Ateş ağrı olursa parol içersin demişti doktorum. Ama tabi siz yine de doktorunuza danışın. Çok geçmiş olsun
perikizmom_ Gulcin_krl çok zor çok gerçekten yaşayan bilir o kadar kötü geçirdim ki hemen doktoruna git ve serum taktır doktorum bana serum verdi ve enfeksiyon doktoruna yonlendirdi tahlililerden sonra ilaç verdi öyle ancak toparladım geçmiş olsun hiç vakit kaybetme serum ve ilaçlar rahatlatıyor geçmiş olsun
Semakantar Gulcin_krl ben yeni atlattim agrim oldugunda parol içtim boll bolll limonlu ihlamutlr ve su tükettim bir de kestane balı zencefilli cok uzun surmedi 2 gune atlattim sayilir tabi siz yinede doktorunuza danisin :)
Gulcan355 perikizmom_ kaç haftalıktınız bunu yapınca? doktorum bana ilk 3 ay hiç birsey önermiyor parol hariç oda çok ağrım olursa içe bilirim dedi
Gulcan355 Çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım Bogaz agırısı öksürük, bol su içmekten ve dinlenmekten başka çare yok
Ates06 @Gulcin_krl geçen hafta soğuk algınlığı boğaz ağrısı geçirdim direkt acile gittim serum taktılar ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik+parol kullandım ancak o şekilde toparladım