Sab16 Gebelik şekerim var diyetle kontrol altına almıştım fakat bu akşam biraz kaçırdım ve ilk 1 saat içinde 180 çıktı 1 buçuk saat sonra baktığım da ise 216 çıktı ne yapmalıyım kızlar acil yardım doktoruma yazdım henüz dönüş yapmadı çok korkuyorum başına gelen var mı 😢😢
Nuranca Sab16 yoğurt biraz dengeler diyorlar. Yasak değilse yürüyüş yapabilirsiniz evin içinde bile olsa çok geçmiş olsun sttes yapmamaya çalışın
akkaya_1234 Sab16 yüksek çıkınca ayran iç ve evin içinde yürüyüş yap hareket et yarım saat sonra tekrar ölç böyle yapınca düşüyor geçmiş olsun bende bugün sofradan doyarak kalktım ve yükseldi keşke şu şeker diye bir şey olmasa.hamileliginde herşeyi yiyen enerjik olan her işini yapabilen şekeri tansiyon u sıkıntısı olmayan insanlara özeniyorum Rabbim bebeklerimizi korusun şeker hastalığı ndan zararından amin
gizzzy35 Sab16 Benim ilk gebeligimde çıkmıştı kaç haftalık hamilesiniz ? Ben insülin oluyordum bu değerlerde insülin verilmişti diyetle birlikte
Sab16 Asya140820 yarım su bardağına biraz limon sıktım içtim kaç dakika sonra bakmalıyım tekrar acaba
Larraa Merhaba, bol su tüketip yarım saat kadar yürüyüş yapın. Bu şekilde biraz dengelenecektir. Bundan sonraki öğünlerinize de dikkat ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben de gördüm maalesef o değerleri🌸
Sab16 Larraa aklım çıktı korkudan stresten daha önce bir dış gebeliğim var birşey olacak korkusu beni maf etti ilk defa bu kadar yüksek gördüm bundan sonra ağzıma zararlı hiç birşey sürmem 😢 peki nasıl geçti hamileliğin doğum yaptın mı
Sab16 akkaya_1234 amin inşallah herkesin bebeğini rabbim korusun 😔 bende çok özeniyorum normal de çok yiyen birisi değilim ama şimdi herşey yasak ve herşey canım istiyor 😔
Sab16 gizzzy35 bugün tam 28 haftalık olduk çok şükür şeker yüklemesi yaptırdığım zaman tokluk şekerim yüksek çıkmıştı 181 çıkmıştı doktorum da diyet önerdi diyetle önüne gecemessek ilaç başlarız dedi diyetle gayet güzel düzene girdi aslında arada bir 150 ile 170 arası gördüm ama çok nadir gördüm bu akşam ilk defa 200 üstünü gördüm ve çok telaş yaptım açıkçası