myavocado Ozge1350 ben doğuma kadar kullandım demir ilacı, hatta doğumdan sonraki üç ay da devam ettirdi doktorum bana. Ama sizin doktorunuz, kan değerinize göre baska bir şey söyler belki onu bilemiyorum
GEM Ozge1350 Doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada 3 ay kullanılıyor. 1. Gebeliğimde de bu şekilde kullandım şuan 2.gebeliğim yine kullanıyorum.
GEM Soniko Valla bende doktor kan değerlerin normal veya düşük dememişti direk hafta geldiğinde verdi kan ilacını kullanmaya başladım. Bu durum ilk gebeliğimde de böyle oldu 2. Gebeliğimde de.
myavocado newmommmyy2 oroferon vermişti bana ilk doktorum ama mideme dokunduğu için onu kullanamadım, ocean markasının demir takviyesini almıştım onu rahat kullandım.
yeni_anne2 Ozge1350 bence size öyle geliyor çünkü daha önce hic duymadım böyle bir şey 😂😂 ilac insanın nasıl kokusunu degistir ki bitek dışkı rengini etkiliyor diye biliyorum 😁
Nurylmz12 Bana da gynefrron vermişti dediğiniz gibi hem dışkı rengi hem kokusu berbattı bıraktım kullanmadım yediğime içtiğime dikkat ettim düşükse de doğumda kan verirler napayım canıma tak etti artık