busecnyt0108 Kızlar 36 haftalık olduk bugün yani ilerledikçe sanki daha az hareket hissediyorum sizde de böyle mi acaba yoksa anormal bir durum mu doktorumla görüşücem sizin de görüşlerinize göre
Yesimsi busecnyt0108 Canım benim bebeğim bugün 36 haftalık oldu ve son 2 haftadır hareketleri yavaşlamıştı ve geçen hafta Perşembe gittim doktora 2 3 hafta gerilik çıktı 😔 benim bebeğimin hareketleri bu yüzden yavaşlamış ne olur ne olmaz sende bir baktır
busecnyt0108 Yesimsi bizim ki de zaten 2 hafta geriden geliyor kilosu olarak 36 haftalık en son 2290 gramdı
1aleyna_ busecnyt0108 normal canım bizde 35+4 yüz bir haftadır falan hareketleri az hissediyorum normal dedi doktorum sağlık ocağında ki hemşireyle de konuştuk oda aynısını söyledi son haftalar olduğu içi ve yeri daraldığı için az hissediyoruz ama tabiki gün içinde az da olsa hareket hiç hissetmessen doktoruna başvur
anneadayi50 busecnyt0108 benim de öyle hareketleri yavaşladı ama nst de öyle değil dedi doktorum meyve suyu kek yedirmişlerdi belki ondan ama kilo 36. Hafta 2200 😔
Aslanmom1 busecnyt0108 Aynı haftadayız ve yerinde duramayan bebeğim şimdi çok az hareket ediyor. Tekmeleride öyle pek güçlü değil. Dönmesini dürtmesini felan hissediyorum ama önceki gibi hareket yok sanki