busraylcnn Merhaba hanımlar, kış olmasına rağmen terleyınce kokum kötü gelıyo dısarı çıkarken Deodorant sıkıyorum evdeysem dus alıyorum zaten. Deodorant kullanımı sakıncalı mı
Mrvsmt2502 busraylcnn doğumdan sonra değişen hormonlar sebbeiyle nor alde hiç kokmayan terim kokmaya başladı çözümü Hindistan cevizi yağının için krem kıvamına gelene kadar karbonat ekliyorum her duştan sonra koltuk altlarım sürüyorum terlesem dahi kokmuyor
SSenaaa busraylcnn ayy ben hayatımda hiç hamilelikteki gibi terlemedim yaa birde evet cidden kötü koku geliyordu burnuma kullandım valla doğuma kadar emotion rexona falan kullandım bise olmadı tabi ama temiz içerikli olsa daha iyi olur
Aysgll1 obli ben de bir süredir Celenes kullanıyordum ama ter kokusunu önlemediği için bugün Siveno aldım onu deniycem
Tazeanne123456 Mrvsmt2502 bende bu şekilde yapıyorum canım 1 senedir bunu yapıyorum son zamanlarda koltukaltlarım tahriş oldu siveno aldım memnunum
Mrvsmt2502 Tazeanne123456 benim hiç tahriş olmadı aksine yağlı olduğu için yumuşatıyor . Sivenoyu çok duydum muhtemelen doğumdan sonra karbonatla uğraşmayıp alırım
busraylcnn SSenaaa ay evet evet bende emotıon kullanıyorum mecburen dısarı o kokuyla kokmasam bıle kokuyo gıbı hıs var
Ayse0575 busraylcnn cosmed ve Vichy kullanıyorum. Sivenoda çok temiz içerikli bir ürün onu alabilirsiniz