Baby_B 23.haftadan selamlar🥰 Kizimizi bekliyoruz insallah,Martta gelecek🥰 Son 17 hafta😅Uzun gibi dursada cok kisa gibi geliyor🫣Zaman cok hizlii.. Sizlerde durumlar nasil🥰
17102017 Baby_B bizde tam 23 haftalıgz kızım olucak❤️ilk kızım 10 aylık onunla ilgilenmekten hamilelik nasıl gidiyo anlmiyorum bike
SeverBurcu Baby_B benimkide bir dakka durmuyor topladı valizi geliyor bu diyorum dışarıdan görünüyor artık vuruşları 23 haftalıksın sen annem az sabırlı ol diyorum dinlerse :))
Zeynep2525 Baby_B bende 21. Haftadayım düne kadar dışarıdan görünecek şekilde hareketliydi ama bugün çok sakin. Arada hissediyorum hareketlerini. Ne yaptıysam hareketlenmedi tatlı yedim, yürüdüm, sola yattım ama yok etmiyor. Sizler böyle bir durum yaşadınız mı
cansugunes0210 Bizimki de mart bende 25 haftalığım zaman zanan gaz sancım olsa da iyi gidiyor çok şükür ama annelik çok zormuş dsha dogmadan insan da Bi korku ha bişeu oldu ha olacak bide tüp bebek olunca 2 katı oluyor herşey. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Baby_B cansugunes0210 amin canim insallah.Benimde 2.gebeligim ilk bebegimi kaybettim.Cok sukur evham yapmadan korkmadan geciriyorum bu gebeligimi.Saglikla alalim kucagimiza insallah🥰Bende de kramp basladi baldirda geceleri.. Magnezyum iciyorum insallah ise yarar🥰
Baby_B Seda13 😅😅Mucizevi gercekten hareketlendiginde surekli yeniden bag kuruluyor daha dogmadan😍 Saglikla gelsinler insallah😍
Prenseslerinannesi16 Bizde 23 haftalığız sizin bebişler kaç gram boyları nekadar acaba sağlıkla gelsin minnoşlar❤️
Baby_B Prenseslerinannesi16 22.haftada gitmistim 478 di,boyuda 27cmdi galiba suan bilmiyorum 25.haftada gidicez kontrole🥰sizin kac gram?
Baby_B SeverBurcu disardan göremiyorum ben henüz😂göbegim baya cikti Saniyorumki yakinda gorecegiz disardanda😂
Prenseslerinannesi16 @Baby_B benimkide 22 haftada 480 gramdı ama boyunu sormadım ya merak ediyorum acaba kaç oldu diye😂❤️
Baby_B Zeynep2525 21.haftada hareket etmedigi olmustu ama 2 gun icinde illa ediyordu Simdi her gun ediyor🥰