Cansutkbs Kızlar karnım büyüdğkçe göbek deliğim içine çöktü neden böyle oldu sıkıntı olmaz dimiii normalde genellikle dışa doğru olur hamilelik te😑
tazecikanneee Cansutkbs yok kuzum benim de öyle zaten içteydi hiç dışarı çıkmadı karnım büyümediği icin olabilir benim belkiim o meşhur kahverengi çizgi de oluşmadı mesela benim karnımda 😂😂😂
Nursen21 Cansutkbs çok aşırı büyümemiştir karnın herhalde Benimde içe doğru dışarı çıkmamış son ay ne olur bilemem tabi
Gnygns Cansutkbs bi arkadaş dah post açmış göbek deliğiyle ilgili şimdi ona yazdım.bi çok kişinin içerde herhalde benim de içerde ve çizgi de yok 😀
TugceArslan Cansutkbs Benm de öyle hem de aynı haftadayız. Annemin de öyleymiş herkeste dışa çıkmıyor sanırım👍🏻
Cansutkbs Nursen21 baya büyüdü yaaa😟 Hatta gören ikiz sanıyor 34+1 deyim bildiğin göbek deliğim içeride
Nursen21 Cansutkbs benimde göbeğim aşağı inmiş sanki deliğide öyle yani bence normaldir herkesin aynı olacak diye bir şartname yok sonuçta Demekki bizim delikler içerde kalmayı tercih edenlerden 😅
Cansutkbs Gnygns 😂😂😂tuhaf yaa bu hamilelikte nasıl değişiyor insan vucudu😍🤦 neyss sağlık olsun napalım
worin ben bu gece 38+0 oluyorum benimki hala içerde:) heralde bh saatden sonra dışarıya çıkmaz diye düşünüyorum😂🤷🏻♀️
CansuCaTurkmen Benimde öyle canım karnım baya cıkmasına rağmen göbek deliğim daha da içerde sanki 😂😂 çok komik gözüküyor artık 😬😬