Asya140820 Şuan son ayda olan anneler bu son 3 aylık dönemde kaç kg aldınız kaç kg ile başladınız ve şuan kaç kg çok merak ediyorum
semi29_ Asya140820 ben 7ye kadar kilo vermeye devam ettim şimdi 30+6 haftalık olduk gram gram almaya başladım o da bebeğin kilosu düzenli arttığı içinmiş ilerleyen zamanlarda ben de kilo almaya başlarım diye düşünüyorum son aylarda ödemin de etkisiyle en hızlı kilo alım evresi diyorlar ama bilemedim alacağınız kilo hamilelik süreci izin nasıl geçtiğine bağlı bence
Jasmine2426 Asya140820 ben 32.haftadayım 7 -8 kilo aldım son 2 kiloyu 2-3 haftada aldım maalesef ve bu hafta ödem başladı
Asya140820 Bende şuan 27 bitmek üzere 6 kg aldım son aylarda aşırı mı alınıyor yoksa yine 4 5 kg ile sınır oluyor mu onu çok merak ediyorum kızımda aşırı şişmiştim ama son ayda almadan 22 kg ile bitirmiştim kırkım çıktığında bende kalan sadece 7 kg olmuştu
Jasmine2426 Asya140820 yani illaki değişiyo tabi ama ben 30 dan sonra birden hergün düzenli kilo almaya başladım yani aynı yememe rağmen ve 32 de ayaklarımda falan ödem olduğunu farkettim ödem de etkilidir belki bence bu sefer 12 ile bitirirsiniz