Kokusuburnumda Handaaan benimde bu şekildeydi sonuçlarım tek oldu. Çift embriyo transferini şansı arttırmak için oldum ama allah biliyor ya korkuyordum ikiz gebelik riskli gebeliktir diye. Rabbim gönlüme göre verdi tek bebiş tuttundu 14 haftalık olduk şuan 🤗
Handaaan Kokusuburnumda öyle mi 🫠 Allah büyük ozmaan ne diyelim. Sağlıkla gelsin 🥰 benim şimdi lekelenmem var korkuyorum dün gece peceteye açık renk pembe leke geldi sonra sabah kahverengi akıntı oldu biraz korkuyorum açıkçası bugün 17. Gün transferin
Meleklerim5 Handaaan kahverengi akıntıdan korkma eğer miktarı azsa yerleşme kanaması oluyormuş doktorum öyle demişti. Bende de 1 gece oldu ertesi gün kesildi kalp atışını duyduk şükür
Handaaan Meleklerim5 inşallah benimde öyle olur kasik agrimda arada bir artıyor böyle o beni korkutuyor
Meleklerim5 Handaaan o normal rahim büyüdüğü için oluyormuş. Benimde ara ara çok artıyor ara ara hiç olmuyor
Meleklerim5 Handaaan Allahın izniyle inşallah bi sıkıntı olmaz tutunur canım 🫶 şiddetli ağrı ve kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyorlar.
Handaaan Meleklerim5 inşallah 🙏🏻 şimdide idrar enfeksiyonu çıktı. Doktor çok korkuttu beni enfeksiyon baya artmış düşüğe bile sevap olabilir diye ilaç kullanıyorum bakalım.
Sumeyyekk Handaaan canım merhaba çok önceden açılmış konu ama şuan nasıl devam ediyor değerlerimiz aynı bende cuma günü kese görmeye gidicem iki tanesi mi tıttu yola abir tanesi mi ğere biri tuttuysa ikinci embriyo nasıl yok oluyor
Handaaan Sumeyyekk bir tanesi tuttu benim canım. Benim hafif lekelenme oldu doktor belki diğeri öyle düşmüş olabilir fln dedi vücut imha esiyormuş kendi