SanemmS 12 Ekim regl oldum cinsel iliskiye girdim akşamında adet oldum 18 inde adetim bitti 19 Kasım kan verdim 8 gün adetim geciktibthcg 1058 çıktı ben ne zaman hamile kalmışım
Eldgrn SanemmS Bu arada başka ilişki olmadı mı yani doğrusu bu da önemli değil de gebelik hesaplamalarında son adetin ilk günden itibaren hesapladığında kaç haftalık olduğu ortaya çıkıyor. Uygulamada son adet tarihinizi girerseniz kaç haftalık olduğunu söyler
SanemmS Eldgrn Adetim bittikten sonra oldu ama genelde derler ya adet olunca hamile kalınmaz diye o yüzden merak ediyorum çünkü ilişkiye girdikten bir kaç saat sonra adet oldum ve kanamam fazla ve uzun sürdü
SanemmS Adetim bittikten sonra oldu ama genelde derler ya adet olunca hamile kalınmaz diye o yüzden merak ediyorum çünkü ilişkiye girdikten bir kaç saat sonra adet oldum ve kanamam fazla ve uzun sürdü
Mrvsmt2502 SanemmS ee o zaman regl olduğunuz günki ilişki değil. Regl bitiminden sonraki herhangi bir ilişkide olmuş olabilir
Ayshababy SanemmS canım 18 ekimden sonra olduysa ondan sonra hamile kalmişsin yani 12 ekim son adet tarihin hesaplarsak tam 6haftalik oluyorsun
SanemmS Ayshababy sonrasında da kalmış olsam bile yine adetin iki gününden mi hesaplıyorlar ben o günden hesaplandığı için kafam karıştı o yüzden mi adet oldum gün tuttu acaba çocuk diye düşündüm yani ayin 18 inden sonra olduğum birliktelikten olmuş diyorsunuz değil mi
Ayshababy SanemmS evet canım ama geneliklen dokturlar hep son adet tarihinin başlangicini sorarlar o yüzden 12 ekimden sayılıyor
SanemmS Ayshababy yani tam olarak ne zaman kaldım bunu anlayamıyoruz öyle mi 18 inden sonra yi hesapladimiz da çocuk ne kadar lik olmuş oluyor
Ayshababy SanemmS onu bilmiyorum canım doktorlarda heralde bilmedi için son adet gununden hesapliyorlar