Hryedz Hryedz oğluma sürekli karı anlatıyorum resımlerı gordukce cocukcazım goremedı kı 😂 en son bebekken yağmıstı cocuk 4 yasına gırıcek
Booksandcats Biz de antepteyiz henüz kar yok ama birkaç gündür aşırı soğudu inşallah yağar bu sene de oğluşumu karla tanıştırırım 😍
traineemom GlcnAlperen Sakarya da kara hasretti demin merkeze yağmaya başladı, yüksek kesimlerde de varmış. Tutar mı bilinmez ama gördük en azından 🥹🙏🏼❄️
Eldgrn GlcnAlperen Balıkesir bandırma Burası dün geceden beri yağmurlu şu siralar duraksadı hava bayağı soğudu dün sabah 18 derece olan yer şimdi 3-4 derece gösteriyor.
Mucize19 Yaa ne güzel bir paylaşım. Evet herkes lütfen kapılarına mama su koysun donarak ölen hayvanlar bu kış bari olmasın🥺çok üzülüyorum.
GlcnAlperen Mucize19 koyduğumuz sulara 2-3 damla zeytinyağı damlatırsak donmasını da engelleriz bu arada 🌸🥹 ben de dışarda mama su tazeledim eve girdim yeni, öyle geldi aklıma yazmak 🙏🏻
brnaksyince GlcnAlperen bugün ordu da hava 25 derece 🙂↕️ bi kış buralara gelmedi, dört gözle bekliyoruz bizde 🫠🙏